WordPress.org

Forums

User Profile

Harold Angenent

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] Blocks not showing in WordPress Admin User last replied: 1 week ago. No replies since.
  2. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] Search results not showing content from Multiple content block User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by fernandolawl.
  3. [Plugin: Multiple content blocks] Multiple Content Blocks Revisions User last replied: 2 months ago. No replies since.
  4. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] Using MCB in a WP_Query User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago by WheelyWonka.
  5. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] Inaccurate compatibility information User last replied: 3 months ago. No replies since.
  6. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] Content block only shows after publishing post User last replied: 4 months ago. No replies since.
  7. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] Cannot Preview MCB User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 1 month ago by CandeeFace.
  8. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] No longer working after WP Update to 4.1.1 User last replied: 4 months ago. No replies since.
  9. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] has_block() not working as expected User last replied: 4 months ago. No replies since.
  10. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] Error 404 on update User last replied: 4 months ago. No replies since.
  11. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] conflict with Page Builder by SiteOrigin User last replied: 4 months ago. No replies since.
  12. [resolved] [Plugin: Kebo Twitter Feed] Error when clicking 'Connect to Twitter' User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Peter Booker.
  13. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] Provide link of one content block to other content block User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by PriyankaSingh.
  14. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] Error after deleting Inactive Block User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by Dexels.
  15. Multiple content blocks not working User last replied: 6 months ago. No replies since.
  16. [Plugin: Multiple content blocks] Great plugin, just one question... User last replied: 6 months ago. No replies since.
  17. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] Can no longer edit content block User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 3 months ago by Stratus123.
  18. [Plugin: Multiple content blocks] Removing old blocks User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by pwhitrow.
  19. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] HTTP requests using wp_remote_get do not seem to work. User last replied: 7 months ago. No replies since.
  20. [Plugin: Usernoise modal feedback / contact form] Error: Table does not exist User last replied: 9 months ago. No replies since.
  21. [Plugin: Multiple content blocks] Where to put code User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by Kevinn02.
  22. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] Create a link box User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by rookdesigns.
  23. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] stylins User last replied: 10 months ago. No replies since.
  24. [Plugin: Multiple content blocks] Content vanishing when multiple people edit page. User last replied: 10 months ago. No replies since.
  25. [Plugin: Multiple content blocks] Can not save data User last replied: 11 months ago. No replies since.
  26. [Plugin: Multiple content blocks] Google iframe disappears in Content block User last replied: 11 months ago. No replies since.
  27. [Plugin: Multiple content blocks] Center Columns User last replied: 11 months ago. No replies since.
  28. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] Blocks Not Showing Up After User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago by ryanfait.
  29. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] Content moving and adding p tags when rendered User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago by lisaqspassgotreset.
  30. [resolved] [Plugin: Multiple content blocks] Can't get content blocks to show up User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 4 months ago by vg2001.

Threads Started

  1. [Plugin: Usernoise modal feedback / contact form] Error: Table does not exist Started: 9 months ago No replies.