WordPress.org

Forums

User Profile

hanbr

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: Media Vault] Plugin not loading on popup media uploader User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 8 months ago by jeffreykarbowski.
  2. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Some problem with replace array User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Never Settle.
  3. [resolved] [Plugin: Plugin Organizer] Problem with hash values when copying blog with NS Cloner User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Jeff Sterup.
  4. Modify post meta before inserting new post User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Hamsterliciousness.
  5. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Translation not working User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by photocrati.
  6. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] run_replace() function not working properly User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Never Settle.

Threads Started

  1. Modify post meta before inserting new post Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Hamsterliciousness.
  2. [resolved] [Plugin: Plugin Organizer] Problem with hash values when copying blog with NS Cloner Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Jeff Sterup.
  3. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Some problem with replace array Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Never Settle.
  4. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] run_replace() function not working properly Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Never Settle.