WordPress.org

Forums

User Profile

greyparrots

User Activity

Recent Replies

  1. Problem with uploading pictures User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by MichelFHa.
  2. W3 Total cache causing white sreen of death User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by forrestgump360.
  3. cannot post User last replied: 7 months ago. No replies since.
  4. WordPress meta not appearing in Facebook Meta User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by akramkhan179.
  5. editing path to media storage location User last replied: 7 months ago. No replies since.
  6. An unexpected error occurred. Something may be wrong with WordPress.org or this User last replied: 7 months ago. No replies since.
  7. Site loads some Foreign URL - makes SLOW User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by jagadishsr.
  8. Surely a simple request.. User last replied: 7 months ago. No replies since.
  9. Permalinks User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by jlhoffman77.
  10. [resolved] allow comments don't appear User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by olhosdeanjo.
  11. User profile picture to appear in submitted listing User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by laurence_g.
  12. Exporting Issues User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by lauragingerich.
  13. [resolved] Computer Code on Mobile User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by CurvyGirlsRChic.
  14. Newbie: installed wordpress to my hostgator account User last replied: 10 months ago. No replies since.
  15. Posts will not publish User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by cradle141.
  16. Why do people have to sign in to "like" a post? User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by janetmyatt.
  17. Fatal error: User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by avering.
  18. Custom titles for page links User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by Angie Meeker.
  19. [resolved] Changed permalink setting to Post Name getting 404 error User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by Fatmac1959.
  20. [resolved] Get default categories into custom post type User last replied: 11 months ago. No replies since.
  21. Database Connection Error User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago by kartim.
  22. [resolved] Page Not Found User last replied: 11 months ago. No replies since.
  23. Show only drop down menu's instead of main menu User last replied: 11 months ago. No replies since.
  24. [resolved] [Plugin: Display Posts Grid, List Without Coding - Content Views] Conflict with S2 Member User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by shannona.
  25. No images, just ? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by janegodshall.
  26. Menu just from pages User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Belzi.
  27. corrupted database User last replied: 1 year ago. No replies since.
  28. Removing a link for adwords User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by wslade.
  29. Website not loading properly User last replied: 1 year ago. No replies since.
  30. Photo sell site User last replied: 1 year ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.