WordPress.org

Forums

User Profile

greyparrots

User Activity

Recent Replies

  1. Menu just from pages User last replied: 1 week ago. Most recent reply: 6 days ago by Belzi.
  2. corrupted database User last replied: 1 month ago. No replies since.
  3. Removing a link for adwords User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by wslade.
  4. Website not loading properly User last replied: 2 months ago. No replies since.
  5. Photo sell site User last replied: 2 months ago. No replies since.
  6. [resolved] ' - ' is appearing in website title User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by superwomanindia.
  7. [resolved] Spinning gray circle of death... User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago by morkus_wp.
  8. Need help with image post User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago by safhero.
  9. Taking down a site made for work event by former coworker User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago by Bill.
  10. Save a variable in the database User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by tayax.
  11. Slow Homepage load...other pages are fine once loaded :( User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by maffs.
  12. Please help, super lost User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago by WPyogi.
  13. Social Media User last replied: 3 months ago. No replies since.
  14. Title designations User last replied: 3 months ago. No replies since.
  15. H1's not responding when linked User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by alchymyth.
  16. [resolved] Pages not displaying User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by Jean7777.
  17. I can't access My Website User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago by barnez.
  18. [resolved] Can log in to wordpress admin twenty fourteen User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by stan pauler.
  19. [resolved] wp_mail suddenly stopped working User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago by grafica.villcom.
  20. [resolved] Upgrade: Fatal Error - Call to undefined function User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago by WP88.
  21. Registering new user link gives page not found User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by mestas.
  22. Multi-Level user access User last replied: 3 months ago. No replies since.
  23. [resolved] [Plugin: Sequential Post Number Display] Installation and layout User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by kkriss.
  24. Home page not visible on pages list User last replied: 5 months ago. No replies since.
  25. How to display post edit link to guest User last replied: 5 months ago. No replies since.
  26. define('WP_POST_REVISIONS', 3 ); placement User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by thisismyalias.
  27. WP transfer from dev to live server failed. User last replied: 5 months ago. No replies since.
  28. [resolved] WEBSITE DOWN! HELP! User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by kmessinger.
  29. New content on page isn't showing up User last replied: 6 months ago. No replies since.
  30. Sudden appearance of "Notice" at top of home page User last replied: 6 months ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.