WordPress.org

Forums

User Profile

grabmedia

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: GrabPress] Video player size? User last replied: 1 week ago. Most recent reply: 1 week ago by klyles.
  2. [resolved] [Plugin: GrabPress] Crashing with WordPress Seo by Yoast User last replied: 2 weeks ago. No replies since.
  3. [resolved] [Plugin: GrabPress] Issues With Feed Creation With Updated Version User last replied: 2 weeks ago. Most recent reply: 1 week ago by xxxhoop.
  4. [resolved] [Plugin: GrabPress] New Version 3.0.1 Upgrade User last replied: 2 weeks ago. Most recent reply: 1 week ago by newsthrottle.
  5. [Plugin: GrabPress] Plugin Deleted All Post Images When Reverting To Version 2.37 User last replied: 2 weeks ago. No replies since.
  6. [Plugin: GrabPress] Latest Update Severe Issues User last replied: 2 weeks ago. Most recent reply: 1 week ago by xxxhoop.
  7. [resolved] [Plugin: GrabPress] Unable to post my first autoposter feed User last replied: 2 weeks ago. No replies since.
  8. GrabPress 3.0+ Release Notes for Publishers User last replied: 2 weeks ago. Most recent reply: 1 week ago by xxxhoop.
  9. [resolved] [Plugin: GrabPress] No longer working since the last update. User last replied: 2 weeks ago. Most recent reply: 2 weeks ago by klyles.
  10. [Plugin: GrabPress] SSL Breaks Videos User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by newsthrottle.
  11. [Plugin: GrabPress] Found some plugins it clashes with User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 3 months ago by rajtamil.
  12. [Plugin: GrabPress] Plugin keeps posting after uninstallation User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 4 months ago by livesite077.
  13. [resolved] GrabPress filling my PHP Error logs with noise User last replied: 7 months ago. No replies since.
  14. [resolved] [Plugin: GrabPress] Custom Post Types - Taxonomies User last replied: 7 months ago. No replies since.
  15. [resolved] [Plugin: GrabPress] No posts for a week User last replied: 7 months ago. No replies since.
  16. [resolved] [Plugin: GrabPress] 18+ HRS Since Any New Media User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by rdebreaux.
  17. [resolved] [Plugin: GrabPress] Video not showing User last replied: 8 months ago. No replies since.
  18. [resolved] [Plugin: GrabPress] API Error User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by newsthrottle.
  19. [resolved] [Plugin: GrabPress] Auto post does not work on Multisite User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by csine.
  20. [resolved] [Plugin: GrabPress] API error now! User last replied: 10 months ago. No replies since.
  21. [resolved] [Plugin: GrabPress] Feeds are posting 2 images User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by csine.
  22. [Plugin: GrabPress] Unable to link accout User last replied: 10 months ago. No replies since.
  23. [resolved] [Plugin: GrabPress] Screen and Help options in the post area have dissapeared User last replied: 10 months ago. No replies since.
  24. [resolved] [Plugin: GrabPress] "Ghost" Posts Created User last replied: 10 months ago. No replies since.
  25. [resolved] [Plugin: GrabPress] Feeds not fetching? User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago by joxocafeco.
  26. [resolved] [Plugin: GrabPress] Not Fetching after WP upgrade User last replied: 11 months ago. No replies since.
  27. [resolved] [Plugin: GrabPress] Autoposter doesn't work User last replied: 11 months ago. No replies since.
  28. [resolved] [Plugin: GrabPress] I need your assitance am being ignored User last replied: 11 months ago. No replies since.
  29. [resolved] [Plugin: GrabPress] Feeds not fetching again User last replied: 11 months ago. No replies since.
  30. wp-admin.css class="hidden" bug renders screen options menu in admin blank User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 6 months ago by catmoney.

Threads Started

  1. GrabPress 3.0+ Release Notes for Publishers Started: 2 weeks ago Most recent reply: 1 week ago by xxxhoop.
  2. wp-admin.css class="hidden" bug renders screen options menu in admin blank Started: 1 year ago Most recent reply: 6 months ago by catmoney.
  3. [Theme: Twenty Fourteen] clash of class declarations: class="hidden" Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by grabmedia.
  4. [resolved] GrabPress compatibility with WordPress 3.5 Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by grabmedia.
  5. [resolved] [Plugin: GrabPress] Version 2.0.0 Released Started: 2 years ago No replies.
  6. [resolved] [Plugin: GrabPress] Test issue Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by grabmedia.