WordPress.org

Forums

User Profile

govfresh

User Activity

Recent Replies

  1. [Theme: GovPress] Icon menu missing links on Android and Safari 5 (OS) User last replied: 4 months ago. No replies since.
  2. [resolved] [Theme: GovPress] how to show desktop view in mobile User last replied: 4 months ago. No replies since.
  3. [resolved] [Theme: GovPress] Move #secondary.widget-area from right to left User last replied: 4 months ago. No replies since.
  4. [resolved] [Theme: GovPress] Homepage not displaying correctly User last replied: 4 months ago. No replies since.
  5. [resolved] [Theme: GovPress] Footer fails position User last replied: 4 months ago. No replies since.
  6. [resolved] [Theme: GovPress] Parent page sidebar on left not right User last replied: 4 months ago. No replies since.
  7. [resolved] [Theme: GovPress] Icons are empty on Firefox User last replied: 9 months ago. No replies since.
  8. [resolved] [Theme: GovPress] Feature Request - Need wider layout for high resolution displays User last replied: 9 months ago. No replies since.
  9. [resolved] [Theme: GovPress] Infinite scroll support User last replied: 9 months ago. No replies since.
  10. [resolved] [Theme: GovPress] Stuff missing? User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by drjawn.
  11. [resolved] [Theme: GovPress] Changing the menu User last replied: 11 months ago. No replies since.
  12. [resolved] [Theme: GovPress] Mobile Navigation User last replied: 11 months ago. No replies since.
  13. [resolved] [Theme: GovPress] Lots of tags? User last replied: 12 months ago. No replies since.
  14. [resolved] [Theme: GovPress] Mobile Menu User last replied: 12 months ago. Most recent reply: 11 months ago by janubande007.
  15. [resolved] [Theme: GovPress] Selecting elements for IE7 & IE8 in Custom CSS via class name does not work User last replied: 12 months ago. Most recent reply: 12 months ago by janubande007.
  16. [resolved] [closed] [Theme: GovPress] Icon menu not showing User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 12 months ago by esmi.
  17. [Plugin: upPrev Previous Post Animated Notification] Does this work with multisite? User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Grzegorz Krzyminski.
  18. Odd characters at end of URL (#.To4fjE8mOVM) User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Tevya.
  19. [Plugin: Author Avatars List] sub blog links not working User last replied: 4 years ago. No replies since.
  20. [Plugin: W3 Total Cache] MS subdomain files not post User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Frederick Townes.
  21. [Plugin: W3 Total Cache] Does this work with multisite? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Frederick Townes.
  22. Problem changing user email User last replied: 4 years ago. No replies since.
  23. 'My Sites' not showing all subdomains User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  24. Admin rights User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  25. [resolved] Post/page HTML copy/paste problems User last replied: 4 years ago. No replies since.
  26. Adding NOBLOGREDIRECT to config User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by dhyanji.

Threads Started

  1. [Plugin: upPrev Previous Post Animated Notification] Does this work with multisite? Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Grzegorz Krzyminski.
  2. Odd characters at end of URL (#.To4fjE8mOVM) Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Tevya.
  3. Adding NOBLOGREDIRECT to config Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by dhyanji.
  4. [Plugin: Author Avatars List] sub blog links not working Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by govfresh.
  5. [Plugin: W3 Total Cache] MS subdomain files not post Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Frederick Townes.
  6. [Plugin: W3 Total Cache] Does this work with multisite? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Frederick Townes.
  7. Problem changing user email Started: 4 years ago No replies.
  8. 'My Sites' not showing all subdomains Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  9. Admin rights Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  10. [resolved] Post/page HTML copy/paste problems Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by govfresh.