WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

gelform

User Activity

Recent Replies

  1. Any freelance woocommerce experts? User last replied: 2 months ago. No replies since.
  2. [Plugin: Theme My Login] TML Pages not created on plugin install User last replied: 8 months ago. No replies since.
  3. [Plugin: Comment Rating Stars] get_overall_rating_stars not working outside of the loop User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 6 months ago by indira14.
  4. [resolved] [Plugin: CPT-onomies: Using Custom Post Types as Taxonomies] Custom post type slug not working User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Rachel Carden.
  5. Can I insert custom fields into the <content> tag of my rss feed User last replied: 4 years ago. No replies since.
  6. [resolved] New install on Windows gives me a blank page User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by pbspirits.
  7. Custom admin for authors User last replied: 5 years ago. No replies since.
  8. [resolved] blank index page, 'theme missing' but folder is there User last replied: 6 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. Any freelance woocommerce experts? Started: 2 months ago No replies.
  2. [Plugin: Comment Rating Stars] get_overall_rating_stars not working outside of the loop Started: 8 months ago Most recent reply: 6 months ago by indira14.
  3. [Plugin: Theme My Login] TML Pages not created on plugin install Started: 8 months ago No replies.
  4. [resolved] [Plugin: CPT-onomies: Using Custom Post Types as Taxonomies] Custom post type slug not working Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Rachel Carden.
  5. Can I insert custom fields into the <content> tag of my rss feed Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by gelform.
  6. [resolved] New install on Windows gives me a blank page Started: 5 years ago Most recent reply: 4 years ago by pbspirits.
  7. Custom admin for authors Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by gelform.
  8. [resolved] blank index page, 'theme missing' but folder is there Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by gelform.