WordPress.org

Forums

User Profile

gabriratti

User Activity

Recent Replies

  1. Performance after a migration User last replied: 12 months ago. Most recent reply: 12 months ago by vtxyzzy.
  2. [Plugin: Theme My Login] admin bar dissapears after update my profile User last replied: 12 months ago. No replies since.
  3. [resolved] custom login form integrated to events-manager? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  4. [resolved] [Plugin: Events Manager] Email verification before registration is sent? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Philip John.
  5. [Plugin: NextGEN Gallery] problem with thumnails after upgrade User last replied: 1 year ago. No replies since.
  6. [resolved] [Theme: Spasalon] size of slider User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Hari Maliya.
  7. [resolved] [Theme: Spasalon] Responsive design problem User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by a.ankit.
  8. [resolved] [Theme: Spasalon] Problem with the "Home page Product Section" User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by jamiebrwr.

Threads Started

  1. Performance after a migration Started: 12 months ago Most recent reply: 12 months ago by vtxyzzy.
  2. [Plugin: Theme My Login] admin bar dissapears after update my profile Started: 12 months ago Most recent reply: 12 months ago by gabriratti.
  3. [resolved] custom login form integrated to events-manager? Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by gabriratti.
  4. [resolved] [Plugin: Events Manager] Email verification before registration is sent? Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Philip John.
  5. [resolved] [Theme: Spasalon] size of slider Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Hari Maliya.
  6. [Plugin: NextGEN Gallery] problem with thumnails after upgrade Started: 1 year ago No replies.
  7. [resolved] [Theme: Spasalon] Responsive design problem Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by a.ankit.
  8. [resolved] [Theme: Spasalon] Problem with the "Home page Product Section" Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by jamiebrwr.