WordPress.org

Forums

The Support Forums will be in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. More information.

User Profile

futtta

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: Autoptimize] PHP Errors Possible Issue? User last replied: 2 months ago. No replies since.
  2. [resolved] [Plugin: Autoptimize] Leverage Browser Cache User last replied: 2 months ago. No replies since.
  3. Website menu not displaying correctly on android phone User last replied: 2 months ago. No replies since.
  4. [resolved] Autoptimize & Google Analytics JS Problem User last replied: 2 months ago. No replies since.
  5. [Plugin: VAT Number for Easy Digital Downloads] disable calculating/ adding VAT if VAT-number added? User last replied: 2 months ago. No replies since.
  6. [resolved] [Plugin: Autoptimize] 404's and AO - again User last replied: 2 months ago. No replies since.
  7. [Plugin: Autoptimize] Please Help User last replied: 2 months ago. No replies since.
  8. Autoptimize pagespeed problem User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by ravipatel.
  9. [Theme: Virtue] Which Plugins for Comment Count, Categories & Reply? User last replied: 2 months ago. No replies since.
  10. [resolved] [Plugin: Clef Two-Factor Authentication] Clef probably broke the retrieve password form User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by Laurence.
  11. [resolved] [Plugin: Autoptimize] Background-images not working after "defer" css, even with "Minify" JS files off User last replied: 2 months ago. No replies since.
  12. Autoptimized conflicts with other plugins User last replied: 2 months ago. No replies since.
  13. Render blocking Javascript User last replied: 2 months ago. No replies since.
  14. [Plugin: WP YouTube Lyte] Suggestion User last replied: 2 months ago. No replies since.
  15. [resolved] [Plugin: Loading Page with Loading Screen] Loading page jumps from 0% to website before page has fully loaded User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by codepeople.
  16. [resolved] [Plugin: Autoptimize] Disqus User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by netojose.
  17. [resolved] Autoptimize only homepage User last replied: 2 months ago. No replies since.
  18. [resolved] [Plugin: Autoptimize] non-existent cache page User last replied: 2 months ago. No replies since.
  19. [Plugin: Autoptimize] Problem with extremely slow First Byte User last replied: 2 months ago. No replies since.
  20. I can not change home page User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by vincent1985.
  21. [resolved] [Plugin: Autoptimize] No Theme CSS Loaded User last replied: 2 months ago. No replies since.
  22. [resolved] [Plugin: WP Super Cache] Compatibility with Autoptimize? User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by tuccimane.
  23. [Plugin: Edd Discounts By Location] broken User last replied: 2 months ago. No replies since.
  24. [resolved] [Plugin: Draw Attention] Stopped working after wordpress Update User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by cmbrain.
  25. [resolved] [Plugin: Autoptimize] Considering upgrading from 1.9.4 to 2.0 User last replied: 2 months ago. No replies since.
  26. [resolved] [Plugin: Autoptimize] Unable to achieve page speed User last replied: 2 months ago. No replies since.
  27. [resolved] [Plugin: Autoptimize] Weird jquery slowing my site down User last replied: 2 months ago. No replies since.
  28. [resolved] [Plugin: Autoptimize] about a warning massage in chrome User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by richkelven.
  29. [resolved] [Plugin: Autoptimize] Google Fonts break User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by Ramanan.
  30. [resolved] Problems after using autoptimize! help! User last replied: 2 months ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.