WordPress.org

Forums

User Profile

fswd

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Custom menu / navigation error User last replied: 3 days ago. No replies since.
  2. WordPress 3.4. is creating problems with the hompage sliders User last replied: 2 years ago. No replies since.
  3. [resolved] BuddyPress Users Help: Member, Profile and Group pages error User last replied: 3 years ago. No replies since.
  4. [resolved] BuddyPress Users: Help - widget menus not expanding User last replied: 3 years ago. No replies since.
  5. [resolved] Any one using BuddyPress? Please help! User last replied: 3 years ago. No replies since.
  6. [resolved] Help: Flash uploader not working User last replied: 3 years ago. No replies since.
  7. [resolved] Help: Error logs when publishing User last replied: 3 years ago. No replies since.
  8. [resolved] WYSIWYG has gone!! User last replied: 3 years ago. No replies since.
  9. [resolved] Video embed tool gone from post/page editor in WP 3.1 User last replied: 4 years ago. No replies since.
  10. [resolved] flash uploader is not working User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by BrenFM.
  11. [resolved] Invite Anyone buddypress plugin User last replied: 4 years ago. No replies since.
  12. [resolved] Can't update to latest WordPress or get rid of development version of WordPress User last replied: 4 years ago. No replies since.
  13. Meta Widget User last replied: 4 years ago. No replies since.
  14. [resolved] 3.0 UPGRADE Fatal error: Call to a member function add_rewrite_tag() on a non-ob User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by karlsbad.
  15. [resolved] Website dissapeared after 3.0 Upgrade User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by esmi.
  16. [closed] Uploaded new 3.0 and now I cannot access my blog User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by esmi.
  17. [resolved] Cannot access /wp-admin or any other page after upgrade to 3.0 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by sanda33.
  18. Error message - my site wont load User last replied: 4 years ago. No replies since.
  19. [resolved] Anyone using 'Link Harvester' please help! User last replied: 5 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] Custom menu / navigation error Started: 5 days ago Most recent reply: 3 days ago by fswebdesign.
  2. WordPress 3.4. is creating problems with the hompage sliders Started: 2 years ago No replies.
  3. [resolved] BuddyPress Users Help: Member, Profile and Group pages error Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by fswebdesign.
  4. [resolved] BuddyPress Users: Help - widget menus not expanding Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by fswebdesign.
  5. [resolved] Any one using BuddyPress? Please help! Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by fswebdesign.
  6. [resolved] Help: Flash uploader not working Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by fswebdesign.
  7. [resolved] Help: Error logs when publishing Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by fswebdesign.
  8. [resolved] WYSIWYG has gone!! Started: 4 years ago Most recent reply: 3 years ago by fswebdesign.
  9. [resolved] flash uploader is not working Started: 4 years ago Most recent reply: 3 years ago by BrenFM.
  10. [resolved] Video embed tool gone from post/page editor in WP 3.1 Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by fswebdesign.
  11. [resolved] Invite Anyone buddypress plugin Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by fswebdesign.
  12. [resolved] Can't update to latest WordPress or get rid of development version of WordPress Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by fswebdesign.
  13. [resolved] Website dissapeared after 3.0 Upgrade Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by esmi.
  14. [resolved] Anyone using 'Link Harvester' please help! Started: 5 years ago No replies.