WordPress.org

Forums

User Profile

figureone

User Activity

125

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: Authorizer] LDAP auth not working User last replied: 4 days ago. No replies since.
  2. [resolved] [Plugin: Authorizer] Plugin canot be activated due to :class not found" User last replied: 5 days ago. No replies since.
  3. [resolved] [Plugin: Insert Pages] Widget template selection not owrking in "customize theme" view User last replied: 5 days ago. No replies since.
  4. [resolved] [Plugin: Insert Pages] INSERTED PAGES not working User last replied: 5 days ago. No replies since.
  5. [resolved] [Plugin: Insert Pages] Only Displaying Page titles User last replied: 5 days ago. Most recent reply: 2 days ago by b-summers.
  6. [resolved] [Plugin: Insert Pages] Inline CSS not applied User last replied: 2 weeks ago. No replies since.
  7. [resolved] [Plugin: Insert Pages] Loading javascript twice User last replied: 2 weeks ago. Most recent reply: 2 weeks ago by bruce2me.
  8. [resolved] [Plugin: Insert Pages] Using wordpress excerpt and changing "read more" User last replied: 2 weeks ago. No replies since.
  9. [resolved] [Plugin: Authorizer] Spanish translation and memberof attribute User last replied: 4 weeks ago. Most recent reply: 3 weeks ago by Eduardo Larequi.
  10. [Plugin: Insert Pages] Insert content not loading User last replied: 4 weeks ago. No replies since.
  11. [resolved] [Plugin: Authorizer] Deactivate Plugin / Locked Out User last replied: 1 month ago. No replies since.
  12. [resolved] [Plugin: Insert Pages] Can we add up excerpt and featured image to it User last replied: 1 month ago. No replies since.
  13. [Plugin: Authorizer] Auto-Authentication User last replied: 1 month ago. No replies since.
  14. [resolved] [Plugin: Authorizer] Duplicate Users When Using CAS User last replied: 1 month ago. No replies since.
  15. [resolved] [Plugin: Authorizer] Getting more infos about cas authenticatd users possible ? User last replied: 1 month ago. No replies since.
  16. [resolved] [Plugin: Authorizer] Users not deleted in the plugin list User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by jojaba.
  17. [resolved] [Plugin: Authorizer] setting up CAS first time: getting CAS authentication failed error User last replied: 1 month ago. No replies since.
  18. [resolved] [Plugin: Authorizer] php errors when in mode debug User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by jojaba.
  19. [resolved] [Plugin: Authorizer] Can i change approved user parameter ( with username) and change e-mail adress ? User last replied: 1 month ago. No replies since.
  20. [resolved] [Plugin: Insert Pages] insert a page but disply nothing User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by iidob.
  21. [resolved] [Plugin: Insert Pages] Working on test site, not on live site User last replied: 1 month ago. No replies since.
  22. [resolved] [Plugin: Insert Pages] Responsiveness stopped working User last replied: 2 months ago. No replies since.
  23. [Plugin: Authorizer] Slow Performance with Lots of Users User last replied: 2 months ago. No replies since.
  24. [resolved] [Plugin: Authorizer] Ticket not validated User last replied: 2 months ago. No replies since.
  25. [resolved] [Plugin: Authorizer] Admin notices User last replied: 2 months ago. No replies since.
  26. [resolved] [Plugin: Authorizer] Sign in with CAS redirect error User last replied: 2 months ago. No replies since.
  27. [resolved] [Plugin: Authorizer] Connected user remove not taken in account User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by jojaba.
  28. [resolved] [Plugin: Insert Pages] Conflict With Related Posts Plugin User last replied: 2 months ago. No replies since.
  29. [resolved] [Plugin: Insert Pages] when I insert content the paragraphs aren't working? User last replied: 2 months ago. No replies since.
  30. [resolved] [Plugin: Insert Pages] Weird code at bottom of the page User last replied: 2 months ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Latest version breaks some wp-admin links in multisite Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by danielj@dtdo.net.
  2. TinyMCE Visual/HTML toggle doesn't work on WP3.1 + Magic Fields 1.5.3 Started: 5 years ago Most recent reply: 4 years ago by res401.
  3. [Plugin: Site Template] Links and Link Categories not copied from template Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by michael_porter.
  4. WordPress 3.1 Multisite + Magic Fields 1.5.4 Bug Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by Paul Ryan.

125