WordPress.org

Forums

The Support Forums are in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. Help is available via IRC during this time. More information.

User Profile

f1ss1on

User Activity

Recent Replies

  1. Menu appears to cache with Polylang User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago by Chrystl.
  2. [resolved] Moving WooCommerce Product Image Metabox to Top User last replied: 12 months ago. No replies since.
  3. Similar posts appearing twice at the bottom of certain posts... User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by ashpriom.
  4. WP auto-editing Section Elements User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Peter_der_Grosse.
  5. [resolved] [Plugin: Yoast SEO] Wordress SEO Duplicating Featured Image and Breaking Dom User last replied: 2 years ago. No replies since.
  6. Site suddenly not displaying User last replied: 2 years ago. No replies since.
  7. [resolved] Why is my url showing ?doing_wp_cron= User last replied: 2 years ago. No replies since.
  8. [resolved] Making slider appear in all pages User last replied: 2 years ago. No replies since.
  9. Moving wordpress site to root directory from another folder User last replied: 2 years ago. No replies since.
  10. Contact Form, From wordpress@your.domain User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by notawoodpecker.
  11. Fatal error: Call to undefined function wp_unslash() User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by MadAxeman84.
  12. view / edit User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by af31511.
  13. Thumbnails not showing up when sharing links on FB User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Alexis403.
  14. [resolved] First several sentences show up twice on a page User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by cseufert.
  15. Problem with Updating Copyright Year on All Pages User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Jiakhao.
  16. Moving WordPress to another server trouble User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by voodoohoodoo.
  17. Logo On Login Page? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by smyoon315.
  18. [resolved] posts_per_page Not working User last replied: 2 years ago. No replies since.
  19. [resolved] Display only 1 random post from the most recent 20 User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by lukemv.
  20. [closed] [Plugin: Sideways8 Custom Login and Registration] Logout not working User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 2 years ago by esmi.
  21. Caught Error in Code in iFeature User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by CyberChimps.
  22. Possible Security Hole with 3.4.1 User last replied: 4 years ago. No replies since.
  23. [closed] Possible Security Hole with 3.4.1 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by fonglh.
  24. [resolved] [Plugin: WordPress Portfolio Plugin (WP Portfolio)] Thumbnail Images not Showing User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Dan Harrison.
  25. [Plugin: WordPress Portfolio Plugin (WP Portfolio)] Seems to break some admin menus User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Dan Harrison.

Threads Started

  1. Menu appears to cache with Polylang Started: 11 months ago Most recent reply: 11 months ago by Chrystl.
  2. [resolved] Moving WooCommerce Product Image Metabox to Top Started: 12 months ago Most recent reply: 12 months ago by f1ss1on.
  3. [closed] [Plugin: Sideways8 Custom Login and Registration] Logout not working Started: 3 years ago Most recent reply: 2 years ago by esmi.
  4. [resolved] [Plugin: Yoast SEO] Wordress SEO Duplicating Featured Image and Breaking Dom Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by f1ss1on.
  5. [resolved] posts_per_page Not working Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by f1ss1on.
  6. [resolved] Display only 1 random post from the most recent 20 Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by lukemv.
  7. Caught Error in Code in iFeature Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by CyberChimps.
  8. Possible Security Hole with 3.4.1 Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by f1ss1on.
  9. [closed] Possible Security Hole with 3.4.1 Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by fonglh.
  10. [resolved] [Plugin: WordPress Portfolio Plugin (WP Portfolio)] Thumbnail Images not Showing Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Dan Harrison.