WordPress.org

Forums

User Profile

esmi

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Icons & images not showing up after installation User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by leafblower.
  2. Link Categories to Pages? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Kathryn.
  3. [closed] Contact Form 7: Button CSS Style User last replied: 5 years ago. No replies since.
  4. importing file to Edit Themes User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by bronzebygold.
  5. [resolved] Fatal error: Allowed memory size... User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by eightwheels.
  6. [resolved] Blog Background Is Missing - Twenty Ten 1.1 User last replied: 5 years ago. No replies since.
  7. No Visual page editor only HTML need the kitchen sink User last replied: 5 years ago. No replies since.
  8. Images won't load User last replied: 5 years ago. No replies since.
  9. Broken Links Works Sometimes User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by ghuddleston.
  10. HELPPPPPPP User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by 123milliseconds.
  11. [resolved] Getting slide show to work User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by danielm60.
  12. How to get my old site up and running locally? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  13. Customize "Posted by admin" in TwentyTen User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by annanyc.
  14. [resolved] rounded corners for menu in 2010 theme User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by oldunclechalex.
  15. 403 access forbidden - Page gone after upgrade! User last replied: 5 years ago. No replies since.
  16. problem with get_posts() effecting the loop User last replied: 5 years ago. No replies since.
  17. code showing on my aweber capture page User last replied: 5 years ago. No replies since.
  18. Changing Fonts and Colors and sizes in Twenty Ten User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by thomasbricker.
  19. WordPress post to a static html page. User last replied: 5 years ago. No replies since.
  20. [resolved] Page not appearing User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by ruizone.
  21. setting wordpress membershi site User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by amolpatil.
  22. inserting a pdf! User last replied: 5 years ago. No replies since.
  23. Image Upload Issue (still not solved) User last replied: 5 years ago. No replies since.
  24. Text editor buttons disapear User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Stef.
  25. Strange styling in image editor User last replied: 5 years ago. No replies since.
  26. partially sighted viewers User last replied: 5 years ago. No replies since.
  27. [resolved] Error establishing a database connection User last replied: 5 years ago. No replies since.
  28. Plugins page dont work User last replied: 5 years ago. No replies since.
  29. malware warning from "clean" site prevents me from installing stuff User last replied: 5 years ago. No replies since.
  30. [resolved] My plugin has vanished - please fix. User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by AFriedl.

Threads Started

No more topics posted.