WordPress.org

Forums

User Profile

esmi

User Activity

Recent Replies

  1. Crash course needed User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Kathryn.
  2. No option to enable comments in 3.1 using Thesis 1.8 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Gouri.
  3. [resolved] [closed] Add option to hide new Admin Bar User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by liperuf.
  4. [resolved] Changing Title Font in Ocean Mist User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by sailingspider.
  5. [resolved] Comments missing after 3.1 upgrade User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by leggy.
  6. Please help - error msg when attempting to edit my post User last replied: 4 years ago. No replies since.
  7. [resolved] comment option gone User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by lcasteix.
  8. where to put the script code? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  9. [resolved] 3.1 upgrade - problem with hyperlinks in post User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by wesyah234.
  10. [resolved] WORDPRESS 3.1 NOT OPENING IN INTERNET EXPLORER User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  11. Admin Bar throwing site out of alignment User last replied: 4 years ago. No replies since.
  12. Margin and Padding issues User last replied: 4 years ago. No replies since.
  13. Drop down menu not working, jquery countdown not working after upgrade to 3.1 User last replied: 4 years ago. No replies since.
  14. [resolved] White bar appeared in my main post area! User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by tiger_1310.
  15. [resolved] .htaccess back to original domain User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by dc1138.
  16. Problem while upload image with flash uploader User last replied: 4 years ago. No replies since.
  17. [closed] Suggestions for Good Blog Designers User last replied: 4 years ago. No replies since.
  18. Auto Draft appears as new post titlle User last replied: 4 years ago. No replies since.
  19. Post problem User last replied: 4 years ago. No replies since.
  20. Site screwed up after pagelines template update User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by faceplate55.
  21. [resolved] Widgets not wanting to be dragged User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by melodicsonata.
  22. Please Let Me Use Old Versions User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Chip Bennett.
  23. (3.1 issue) Scheduling publishing User last replied: 4 years ago. No replies since.
  24. Tag cloud widget not working User last replied: 4 years ago. No replies since.
  25. [resolved] Issues faced post upgrade to WP3.1 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by ghansh.
  26. WordPress Upgrade from 2.9.2 to 3.1 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Trivikrama.
  27. wp_list_page, the parent page and underneath subpages User last replied: 4 years ago. No replies since.
  28. Exporting not working User last replied: 4 years ago. No replies since.
  29. [resolved] WP 3.1 admin bar causes my theme to misalign User last replied: 4 years ago. No replies since.
  30. [resolved] all links go to my home page User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Marcus Nobel.

Threads Started

No more topics posted.