WordPress.org

Forums

User Profile

esmi

User Activity

Recent Replies

  1. What did you do to the visual on posts? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Rev. Voodoo.
  2. [resolved] image edits after uploading broken: "Image data does not exist. Please re-upload User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by SiteSubscribe.
  3. sidebars contents not updating User last replied: 4 years ago. No replies since.
  4. How to install Word Press Loop User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Rev. Voodoo.
  5. Navigation Text Not Aligned | Delicate Theme User last replied: 4 years ago. No replies since.
  6. Unable to access / failed to open stream User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by nbarnard.
  7. Why is category and Tags URL conflicting? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by spherical.
  8. Allow user registration on site User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by kuldeepkaundal.
  9. WP 3.1 Fatal error: Cannot redeclare submit_button() User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by ads2009.
  10. 3.1 upgrade; database update fails and loops User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Frederick Townes.
  11. updating wordpress to 3.1 User last replied: 4 years ago. No replies since.
  12. Login problem User last replied: 4 years ago. No replies since.
  13. Media Library file permissions for editor User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by ahtuna.
  14. WordPress wont let me post or update User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by animesenpai101.
  15. Quick Help with Home Page! User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by docgambee.
  16. QuickPress, WordPress Blog & WordPress News not loading - WordPress 3.1 User last replied: 4 years ago. No replies since.
  17. [closed] HTML doesn't appear in 'VISUAL' tab User last replied: 4 years ago. No replies since.
  18. Help! Adding Features not working in my theme since 3.1 User last replied: 4 years ago. No replies since.
  19. [closed] Please, quick help with permalink User last replied: 4 years ago. No replies since.
  20. [closed] WPAudio - can't get to autoplay User last replied: 4 years ago. No replies since.
  21. Thank You WordPress Developers! User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Christine Rondeau.
  22. Individual Page Gallery User last replied: 4 years ago. No replies since.
  23. Colors in contact form and search field User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by NW1.
  24. [resolved] [closed] Visual editor disabled after 3.1 upgrade User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  25. [Plugin: WordPress Admin Bar] WordPress Admin Bar Not Visible Even With The Footer Hook User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  26. [resolved] login-register form User last replied: 4 years ago. No replies since.
  27. New user admins cant post. It reverts each time they publish. User last replied: 4 years ago. No replies since.
  28. [resolved] 3.1 Update - no more Authors? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by CapeCodBranding.
  29. [resolved] Categories do not work User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Shylmysten.
  30. Adding text above comment field User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Chip Bennett.

Threads Started

No more topics posted.