WordPress.org

Forums

User Profile

esmi

User Activity

Recent Replies

  1. wp-config.php User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by chrisxx64.
  2. Reccuring Post Format: User last replied: 4 years ago. No replies since.
  3. [resolved] Sub-menu in post area is gone User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by cruthas.
  4. recently updated to the latest relase User last replied: 4 years ago. No replies since.
  5. Need to Add PHP Codes to a Specific area of Page User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by pfjunlocker.
  6. Pages/Posts will not load after blog migration User last replied: 4 years ago. No replies since.
  7. [resolved] Site not loading and wplogin doesn't load to go to dashboard User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by fotoflarephotography.
  8. Profile and comment page plugins??? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  9. [resolved] Manual upgrade and wp_delete_category() conflict User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by keesiemeijer.
  10. I FTP'd my site to my host, but it comes up blank... User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by govpatel.
  11. Trying to UpDate to 3.1 NO CASHE ERROR cannot UPGRADE to 3.1 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Tara.
  12. Can I copy production installation and create a test version? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  13. Bug update 3.1 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by keesiemeijer.
  14. [resolved] install of themes and plugins stalls on download User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by spencephoto.
  15. Recent downloads User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Sayontan Sinha.
  16. Can't Access Admin Panels User last replied: 4 years ago. No replies since.
  17. Tanzaku with static home page - post display problem User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by anpu.
  18. [resolved] Problems with 3.1 update User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by DC06041985.
  19. [resolved] Adding new user but no registration password email received User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by pawloui.
  20. Internal Linking Not Appearing User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by gnosis_wp.
  21. main navigation link order? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Doug.
  22. error message after installation was completed. User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by teedoff65.
  23. Login issues after moving WordPress to a different domain User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Phifraphofum.
  24. Upgraded to 3.1 now my custom posts only show view. User last replied: 4 years ago. No replies since.
  25. [resolved] Upgrade not working, please advice? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by rodonmanes.
  26. WP product improvement suggestion for free User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  27. wp-admin/js/tags/archive Full of html advertisement files User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by mdmower.
  28. Page $ Post User last replied: 4 years ago. No replies since.
  29. Admin Bar in Word-Press blog User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Rev. Voodoo.
  30. permalinks lead to 404 page User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).

Threads Started

No more topics posted.