WordPress.org

Forums

User Profile

esmi

User Activity

Recent Replies

  1. How to set a new width of 1200px to TwentyTen theme? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  2. Admin interface broken since 3.2 upgrade, plus error 404 User last replied: 5 years ago. No replies since.
  3. [resolved] Theme gone all crazy after W3 validation edits User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by chrismackie29.
  4. Upgrade a wordpress theme ! User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by mathsx.
  5. TwentyEleven Primary Menu not floating User last replied: 5 years ago. No replies since.
  6. get_the_post_thumbnail not working for subfolders? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  7. WordPress 3.2 errors in admin: jQuery not defined User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Maximus Saint.
  8. automated WordPress update has failed to complete User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by jbenowl16.
  9. Feeds give only summary when I want full-text User last replied: 5 years ago. No replies since.
  10. little jquery script, help me User last replied: 5 years ago. No replies since.
  11. [resolved] win7: localhost open bing on firefox User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by infohowdy.
  12. Admin Login issue after upgrading to WP 3.2 User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by safdarabbas110.
  13. [resolved] [closed] Spam subscribers becoming users through backdoor? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Julie.
  14. [WP 3.2] Media Library not working - Hotfix doesnt fix it User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by mattyval.
  15. Website just showing code - cannot login to webpage. User last replied: 5 years ago. No replies since.
  16. 3.2 upgrade User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by ramit.
  17. [closed] Menu Codex Help? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by steverobertsco.
  18. Post name, but no post body showing User last replied: 5 years ago. No replies since.
  19. [Plugin: SI CAPTCHA Anti-Spam] No audio = unusable User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Mike Challis.
  20. images automatically slide in horizontally User last replied: 5 years ago. No replies since.
  21. Search with quotes not working User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by kizora.
  22. weird behaviour after migrating site User last replied: 5 years ago. No replies since.
  23. List whole subpages not working on front page (wp_list_pages) User last replied: 5 years ago. No replies since.
  24. I upgraded to wordpress 3.2 and it messed up my site. User last replied: 5 years ago. No replies since.
  25. Where is this link located on my site? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by chrissmit.
  26. Published text won't word wrap, goes right forever User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by mediabaron.
  27. Portfolio Theme recently duplicated images on page User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by rrcguy321.
  28. [closed] UK host recommendation User last replied: 5 years ago. No replies since.
  29. HeatMap Adsense Theme 2.5.4 Home page and static page appear twice in my Menu User last replied: 5 years ago. No replies since.
  30. How do I identify WP version by automation? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Samuel Wood (Otto).

Threads Started

No more topics posted.