WordPress.org

Forums

User Profile

EmmanuelG

User Activity

124

Recent Replies

  1. [Plugin: EG-Attachments] How do I get the shortcode to work in a sidebar User last replied: 2 months ago. No replies since.
  2. [Plugin: EG-Attachments] Icon pdf issue User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by fsampei.
  3. [Plugin: EG-Attachments] Fetch Top Download Clicks User last replied: 2 months ago. No replies since.
  4. [Plugin: EG-Attachments] How to add new attachments to the post? Not seeing any button for it User last replied: 2 months ago. No replies since.
  5. [resolved] [Plugin: EG-Attachments] Icon sizes User last replied: 2 months ago. No replies since.
  6. [resolved] [Plugin: EG-Attachments] Number of dowwnloads disappeared User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 4 days ago by cirowp.
  7. [resolved] [Plugin: EG-Attachments] Descriptions stopped appearing User last replied: 3 months ago. No replies since.
  8. [resolved] [Plugin: EG-Attachments] Image downloads not appearing when I choose Document type: All User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago by thoughton.
  9. [resolved] [Plugin: EG-Attachments] Long Display of %TYPE% in Template. User last replied: 3 months ago. No replies since.
  10. [Plugin: EG-Attachments] orderby option not working? User last replied: 3 months ago. No replies since.
  11. [resolved] [Plugin: EG-Attachments] Attachment Blocks User last replied: 3 months ago. No replies since.
  12. [Plugin: EG-Attachments] unable to display custom fields User last replied: 3 months ago. No replies since.
  13. [Plugin: EG-Attachments] Fuzzy Icons User last replied: 3 months ago. No replies since.
  14. [Plugin: EG-Attachments] Broken Download User last replied: 3 months ago. No replies since.
  15. [Plugin: EG-Attachments] Logged in attachment access is not working in 2.0.2 User last replied: 3 months ago. No replies since.
  16. [resolved] [Plugin: EG-Attachments] won't remove from wp 4 User last replied: 3 months ago. No replies since.
  17. [resolved] [Plugin: EG-Attachments] De-installation fails User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by jgorres.
  18. [Plugin: EG-Attachments] Listing Documents by Title only User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by paulstonier.
  19. [Plugin: EG-Attachments] Eg don't run with 3.9.1 of worpress version version User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by valvand.
  20. [resolved] [Plugin: EG-Attachments] How to attach a file which is already in the library? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  21. [resolved] [Plugin: EG-Attachments] Error when saving User last replied: 1 year ago. No replies since.
  22. [Plugin: EG-Series] Turn list into thumbnails User last replied: 1 year ago. No replies since.
  23. [resolved] [Plugin: EG-Series] The plugin generated 200 characters of unexpected output during activation. User last replied: 1 year ago. No replies since.
  24. [resolved] [Plugin: EG-Series] EG Series Page listing error User last replied: 1 year ago. No replies since.
  25. [Plugin: EG-Series] Multiple seriesposts listing with auto shortcode User last replied: 1 year ago. No replies since.
  26. [resolved] [Plugin: EG-Series] Cache User last replied: 1 year ago. No replies since.
  27. [resolved] [Plugin: EG-Attachments] Add target="blank" attribute - Doesn't work in version 2.0.1 User last replied: 1 year ago. No replies since.
  28. [Plugin: EG-Attachments] List of Tags 1.9.4.3 vs 2.0.1 User last replied: 1 year ago. No replies since.
  29. [resolved] [Plugin: EG-Series] XML-RPC User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Corok.
  30. [Plugin: EG-Attachments] Wrong sorting User last replied: 1 year ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Plugin: Yet Another Related Posts Plugin (YARPP)] [Yet Another Related Posts Plugin] Error messages when WP_DEBUG is set to TRUE Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by mitcho (Michael Yoshitaka Erlewine).
  2. [Plugin: Link to Post] error messages when WP_DEBUG is set to true Started: 4 years ago No replies.

124