WordPress.org

Forums

User Profile

ekothari

User Activity

Recent Replies

  1. Featured Image browser and drop down menu not working in WP 3.8.1 User last replied: 1 year ago. No replies since.
  2. wp-login page shows a blank User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by MerkatStudio.
  3. After shifting server, only default permalink working User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by fonglh.
  4. [resolved] pages and post not showing after hosting transfer User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 2 years ago by germars.
  5. [resolved] WordPress and website crashed after suffusion upgrade 3.3.3 User last replied: 5 years ago. No replies since.
  6. [resolved] Featured Content Widget not Working User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by MichaelH.
  7. [resolved] Widgets appear in opposite order in Safari and Firefox User last replied: 5 years ago. No replies since.
  8. [Plugin: Tube Press] - Fatal error during installation User last replied: 5 years ago. No replies since.
  9. Tube Press installation problem User last replied: 5 years ago. No replies since.
  10. [resolved] Error while editing style.css and index.php User last replied: 5 years ago. No replies since.
  11. [resolved] My pages have disappeared User last replied: 5 years ago. No replies since.
  12. cant edit the codes on my editor under themes User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Jeff G.
  13. Move and align sidebars User last replied: 5 years ago. No replies since.
  14. My pages do not show User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by esmi.
  15. Theme - Dark Autumn 1.5 is giving error message.. User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Drew from Parallels.
  16. [resolved] blank home page User last replied: 5 years ago. No replies since.
  17. [closed] After installation, the web page shows a blank User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Samuel B.

Threads Started

  1. Featured Image browser and drop down menu not working in WP 3.8.1 Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by ekothari.
  2. [resolved] pages and post not showing after hosting transfer Started: 3 years ago Most recent reply: 2 years ago by germars.
  3. wp-login page shows a blank Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by MerkatStudio.
  4. After shifting server, only default permalink working Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by fonglh.
  5. [resolved] Featured Content Widget not Working Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by MichaelH.
  6. [resolved] WordPress and website crashed after suffusion upgrade 3.3.3 Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by ekothari.
  7. cant edit the codes on my editor under themes Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by Jeff G.
  8. [resolved] Widgets appear in opposite order in Safari and Firefox Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by ekothari.
  9. [Plugin: Tube Press] - Fatal error during installation Started: 5 years ago No replies.
  10. Tube Press installation problem Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by ekothari.
  11. Theme - Dark Autumn 1.5 is giving error message.. Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by Drew from Parallels.
  12. [resolved] Error while editing style.css and index.php Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by ekothari.
  13. [resolved] My pages have disappeared Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by ekothari.
  14. My pages do not show Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by esmi.
  15. Move and align sidebars Started: 5 years ago No replies.
  16. [resolved] blank home page Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by ekothari.
  17. [closed] After installation, the web page shows a blank Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by Samuel B.