WordPress.org

Forums

User Profile

eborg9

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: Naked URLs to live links] Is there anyway to make all naked links live, sitewide User last replied: 7 months ago. No replies since.
  2. [resolved] [Plugin: All-in-One Event Calendar] White Screen of Death. Everytime. User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 5 months ago by nicola.peluchetti.
  3. [Theme: The Falcon] Totally Kicks Ass! User last replied: 1 year ago. No replies since.
  4. [resolved] [closed] [Plugin: NextGEN Gallery] NextGen Gallery 2.0 Kills WordPress 3.6 User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by WPyogi.
  5. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Gallery dont work after upgrading to wp 3,6 User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by beetruex.
  6. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] WP 3.6 Updated and nngallery does not work. User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by kozachuk.
  7. [resolved] How to add costume font on wordpress User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by mdma69s.
  8. Slow loading speed despite optimization User last replied: 1 year ago. No replies since.
  9. after my website done User last replied: 1 year ago. No replies since.
  10. Add Media Button and Text button not working User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by athomp04.
  11. [resolved] How do I make it so when you click on a word it downloads a document User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Matthew.
  12. Contact Form 7 insert code no longer appears User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Friar_Funk.
  13. [closed] wp 3.0.4 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by esmi.
  14. [Plugin: Author Box Reloaded] Box shows up, but no image or any other information about the author User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Lopo Lencastre de Almeida.
  15. [Plugin: WordPress MU Demo Data Creator] Very Dangerous Plug in User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by stueynet.
  16. [Plugin: W3 Total Cache] Plugin could not be activated because it triggered a fatal error? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Frederick Townes.
  17. [Plugin: BuddyPress Registration Options] Doesn't work. No Support User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by EdgarVerona.
  18. Administration Setting Panel - Missing Subpanels User last replied: 5 years ago. No replies since.
  19. xml feeds implement into wordpress? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by ClaytonJames.
  20. New Posts not showing, Blog Showing Old posts User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 5 years ago by margulies.
  21. Upgraded, and now New 2.6 Theme is not working. User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by Guppy411.
  22. Theme not working in 2.5.1, but works on others User last replied: 7 years ago. No replies since.
  23. [resolved] Importing content from one blog to another. Is not as simple as the instructions User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago by sharma1367.
  24. error connecting to data base, after the fact. User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago by MichaelH.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: All-in-One Event Calendar] White Screen of Death. Everytime. Started: 7 months ago Most recent reply: 5 months ago by nicola.peluchetti.
  2. [Plugin: Naked URLs to live links] Is there anyway to make all naked links live, sitewide Started: 7 months ago No replies.
  3. [Theme: The Falcon] Totally Kicks Ass! Started: 1 year ago No replies.
  4. [Plugin: BuddyPress Registration Options] Doesn't work. No Support Started: 5 years ago Most recent reply: 4 years ago by EdgarVerona.
  5. [Plugin: WordPress MU Demo Data Creator] Very Dangerous Plug in Started: 5 years ago Most recent reply: 4 years ago by stueynet.
  6. New Posts not showing, Blog Showing Old posts Started: 6 years ago Most recent reply: 5 years ago by margulies.
  7. Upgraded, and now New 2.6 Theme is not working. Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by Guppy411.
  8. Theme not working in 2.5.1, but works on others Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by eborg9.
  9. error connecting to data base, after the fact. Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by MichaelH.
  10. [resolved] Importing content from one blog to another. Is not as simple as the instructions Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by sharma1367.