WordPress.org

Forums

User Profile

dparmet

User Activity

Recent Replies

  1. Weird error message after posting User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by drew3000.
  2. [resolved] all my wp-admin pages are empty User last replied: 9 years ago. No replies since.
  3. File Upload - files uploading but not available through post.php User last replied: 9 years ago. No replies since.
  4. Internal Server error 500 User last replied: 10 years ago. Most recent reply: 9 years ago by neogarfield.
  5. Since upgrading, my RSS feeds seem to be borked User last replied: 10 years ago. Most recent reply: 10 years ago by James Huff.
  6. Trackback Spam User last replied: 10 years ago. Most recent reply: 9 years ago by James Huff.
  7. phpMyAdmin exported database screwie User last replied: 10 years ago. Most recent reply: 10 years ago by TechGnome.
  8. RSS feeds for each category User last replied: 10 years ago. No replies since.
  9. Login problem with 1.2 solution? User last replied: 11 years ago. No replies since.
  10. 1.02 -> mingus and now can't login User last replied: 11 years ago. No replies since.
  11. Password gone missing after upgrade User last replied: 11 years ago. Most recent reply: 10 years ago by illepic.
  12. Can't Login: WP 1.02 -> 1.2 User last replied: 11 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. Weird error message after posting Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by drew3000.
  2. [resolved] all my wp-admin pages are empty Started: 9 years ago Most recent reply: 9 years ago by dparmet.
  3. File Upload - files uploading but not available through post.php Started: 9 years ago No replies.
  4. Since upgrading, my RSS feeds seem to be borked Started: 10 years ago Most recent reply: 10 years ago by James Huff.
  5. phpMyAdmin exported database screwie Started: 10 years ago Most recent reply: 10 years ago by TechGnome.
  6. RSS feeds for each category Started: 10 years ago No replies.
  7. Login problem with 1.2 solution? Started: 11 years ago No replies.
  8. 1.02 -> mingus and now can't login Started: 11 years ago No replies.