WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

denzel_chia

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] How to add_filter to the_posts in WordPress 3.0 Alpha? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Francis Crossen.
  2. [resolved] WordPress 3.0 alpha compatiblity User last replied: 4 years ago. No replies since.
  3. Installed 2.8 but 2.9.1 won't User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  4. Warning message when I moved files to resolve at root. User last replied: 5 years ago. No replies since.
  5. [resolved] Can't log into wordpress after installation User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by songdogtech.
  6. HELP ASAP! Something with DB! User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Kailash.
  7. shortcode doesn't work User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by pascali70.
  8. False comments after upgrade to 2.9.1 User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by jpajares.
  9. [resolved] can not upload image (adding new post) User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by tallaghan.
  10. New Posts Are A Mess User last replied: 5 years ago. No replies since.
  11. Problem uploading files after upgrade User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by vyrlson.
  12. Videos not showing on posts User last replied: 5 years ago. No replies since.
  13. wp_list_pages show all pages under current 2nd level User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by MichaelH.
  14. ie trouble with menu User last replied: 5 years ago. No replies since.
  15. Please help me - admin panel User last replied: 5 years ago. No replies since.
  16. Upgraded to 2.9.1, looks like I still have 2.8.6 User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by sistertoldjah.
  17. Unable to log in User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by goramsey.
  18. infamous 5 min install NOT WORKING!! User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by therebe1.
  19. moving blog to new domain (but same webhost) - no idea how User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by songdogtech.
  20. Error after upgrade to WP 2.9.1 User last replied: 5 years ago. No replies since.
  21. Help! Getting error message installing User last replied: 5 years ago. No replies since.
  22. What have I overlooked? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Bill Becker.
  23. Problem with testing blog in LAN User last replied: 5 years ago. No replies since.
  24. Forwards to old domain User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by fiockthis.
  25. Manually Copy the zip file in wp-content User last replied: 5 years ago. No replies since.
  26. UNABLE TO LOG ON User last replied: 5 years ago. No replies since.
  27. Upgrade requires new install, 404 results User last replied: 5 years ago. No replies since.
  28. An easy way to create forms and edit them? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  29. Need to Create A Configuration File User last replied: 5 years ago. No replies since.
  30. cant find install.php on server User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by neodan.

Threads Started

No more topics posted.