WordPress.org

Forums

User Profile

denzel_chia

User Activity

Recent Replies

  1. [Theme: Hueman] Share Social Buttons not working User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by NedLud2.
  2. [resolved] [Theme: evolve] Imagesize in Postslider / Thumbnails zoomed in User last replied: 3 months ago. No replies since.
  3. [Theme: Hueman] Current blog article not showing tell clicking on camera icon? User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by bdbrown.
  4. [Theme: Hueman] Header ads not showing on mobile User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by bdbrown.
  5. [Theme: evolve] bbpress login to header, text below parallax slider and home page full width User last replied: 3 months ago. No replies since.
  6. [resolved] [Theme: evolve] [Evolve] Disable automatic theme update User last replied: 3 months ago. No replies since.
  7. [resolved] [Theme: Hueman] Making Navigation Text Prominent User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by Deb M.
  8. [resolved] [Theme: Hueman] Change Featured Image size displaying on Homepage User last replied: 3 months ago. No replies since.
  9. [resolved] [Theme: Hueman] Featured image size on single post User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by mychristina.
  10. [resolved] [Theme: Hueman] Posts are not appearing on categorie page on site User last replied: 3 months ago. No replies since.
  11. [resolved] [Theme: evolve] Help for bootstrap User last replied: 3 months ago. No replies since.
  12. [Theme: Hueman] Adding a Responsive Widget in the Header (next to website name) User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by Deb M.
  13. language in hueman User last replied: 3 months ago. No replies since.
  14. [resolved] [Theme: Hueman] How to make Back Button in Browser refresh the theme post/page before loading User last replied: 3 months ago. No replies since.
  15. [Theme: evolve] Front page Content Boxes - Links not working after update User last replied: 3 months ago. No replies since.
  16. [Theme: Hueman] Unable to share Featured Images on Pinterest User last replied: 3 months ago. No replies since.
  17. [Theme: Hueman] Where did the notification settings go? User last replied: 3 months ago. No replies since.
  18. [resolved] [Theme: Hueman] Lost Several Sub Menus Today User last replied: 3 months ago. No replies since.
  19. [resolved] [Theme: evolve] error message " Undefined index: evl_content_boxes_title_font in.... " User last replied: 3 months ago. No replies since.
  20. [resolved] [Theme: evolve] remove video icon User last replied: 3 months ago. No replies since.
  21. [Theme: Hueman] Featured posts User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by timdevogel.
  22. [Theme: evolve] Need help featured images front page - want them all to have THE SAME size User last replied: 3 months ago. No replies since.
  23. [resolved] [Theme: evolve] video websites User last replied: 3 months ago. No replies since.
  24. [Theme: evolve] Main Menu font double User last replied: 3 months ago. No replies since.
  25. [resolved] [Theme: Hueman] Tagline not showing on mobile User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by slknowles.
  26. [Theme: evolve] product images sizes User last replied: 3 months ago. No replies since.
  27. [Theme: evolve] is there any way to shorten the secondary menu? User last replied: 3 months ago. No replies since.
  28. [Theme: evolve] Blog display grid not working User last replied: 3 months ago. No replies since.
  29. [resolved] [Theme: Hueman] posts in reverse order User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by yuritupizin.
  30. [Theme: Hueman] Suggestion on theme colors User last replied: 4 months ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.