WordPress.org

Forums

User Profile

davincim

User Activity

128

Recent Replies

  1. Meta Slider works great - it's the text I'm having a problem with User last replied: 8 months ago. No replies since.
  2. [resolved] [Theme: Minamaze] Header does not appear User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago by CraneUSA.
  3. [resolved] [Theme: Minamaze] MINAMAZE Question User last replied: 12 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Vlada1911.
  4. [resolved] How to show only child_of for parent? User last replied: 6 years ago. No replies since.
  5. [resolved] Not getting comment notifications after upgrading User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by moshu.
  6. Trying to integrate Yahoo Pipes into my posts. How to? User last replied: 7 years ago. No replies since.
  7. Strange WordPress database error User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by Jeremy Clark.
  8. [resolved] Blog errors out after importing content User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by Chris_K.
  9. [resolved] Upgrade.php blank when going to 2.2.3 User last replied: 7 years ago. No replies since.
  10. Categories show count in sidebar, but link to nothing User last replied: 7 years ago. No replies since.
  11. Categories don't work after upgrading User last replied: 7 years ago. No replies since.
  12. Post author problems User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 7 years ago by iBigfoot.
  13. How to highlight author's comments User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago by xiaoma.
  14. [resolved] Files not found -- again User last replied: 8 years ago. No replies since.
  15. Trying to remove an extra paragraph tag User last replied: 8 years ago. No replies since.
  16. [resolved] How do you handle a (potentially) hostile visitor? User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago by spencerp.
  17. Anyone else have this problem with Ajax Comments? User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 7 years ago by DjZoNe.
  18. Why is s3.amazonaws.com transferring data? User last replied: 8 years ago. No replies since.
  19. [resolved] "Not Found" after my domain moved User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 7 years ago by Zoinks! Graphics.
  20. [resolved] Why is this border extending so far? User last replied: 8 years ago. No replies since.
  21. Why is "Share This" plugin window offset so far? User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 7 years ago by dlature.
  22. My blog takes a long time to load User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago by Samuel B.
  23. Looking for a widget to do this User last replied: 8 years ago. No replies since.
  24. Form not allowed in document type? User last replied: 8 years ago. No replies since.
  25. Validation error - I'm stumped User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago by Root.
  26. Contact page created but not accessible User last replied: 8 years ago. No replies since.
  27. Style issues User last replied: 8 years ago. No replies since.
  28. [resolved] Blog is gone after upgrading User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago by vkaryl.
  29. [resolved] Blog won't work after WP-Cache plugin was activated User last replied: 8 years ago. No replies since.
  30. [resolved] Having trouble getting top border to show User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago by Evita.

Threads Started

  1. Meta Slider works great - it's the text I'm having a problem with Started: 8 months ago Most recent reply: 8 months ago by davincim.
  2. [resolved] How to show only child_of for parent? Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by davincim.
  3. [resolved] "Not Found" after my domain moved Started: 8 years ago Most recent reply: 7 years ago by Zoinks! Graphics.
  4. [resolved] Not getting comment notifications after upgrading Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by moshu.
  5. Trying to integrate Yahoo Pipes into my posts. How to? Started: 7 years ago No replies.
  6. Strange WordPress database error Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by Jeremy Clark.
  7. Why is "Share This" plugin window offset so far? Started: 8 years ago Most recent reply: 7 years ago by dlature.
  8. Anyone else have this problem with Ajax Comments? Started: 8 years ago Most recent reply: 7 years ago by DjZoNe.
  9. [resolved] Blog errors out after importing content Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by Chris_K.
  10. [resolved] Upgrade.php blank when going to 2.2.3 Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by davincim.
  11. Categories show count in sidebar, but link to nothing Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by davincim.
  12. Categories don't work after upgrading Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by davincim.
  13. How to highlight author's comments Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by xiaoma.
  14. [resolved] Files not found -- again Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by davincim.
  15. Validation error - I'm stumped Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by Root.
  16. Trying to remove an extra paragraph tag Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by davincim.
  17. [resolved] How do you handle a (potentially) hostile visitor? Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by spencerp.
  18. Why is s3.amazonaws.com transferring data? Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by davincim.
  19. [resolved] Why is this border extending so far? Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by davincim.
  20. My blog takes a long time to load Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by Samuel B.
  21. Looking for a widget to do this Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by davincim.
  22. Form not allowed in document type? Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by davincim.
  23. Contact page created but not accessible Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by davincim.
  24. Style issues Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by davincim.
  25. [resolved] Blog is gone after upgrading Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by vkaryl.
  26. [resolved] Blog won't work after WP-Cache plugin was activated Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by davincim.
  27. [resolved] Having trouble getting top border to show Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by Evita.
  28. [resolved] "Fatal error" but still posting Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by davincim.
  29. Upgraded to 2.0 - Blog worked fine, but then not Started: 9 years ago Most recent reply: 9 years ago by davincim.
  30. Need with removing code from blog Started: 9 years ago Most recent reply: 9 years ago by davincim.

128