WordPress.org

Forums

User Profile

databell96

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] New Posts not appearing on homepage User last replied: 6 years ago. No replies since.
  2. Image upload path issue: Duplicate folder in path? User last replied: 6 years ago. No replies since.
  3. [resolved] Widgets disappearing from WP-Admin User last replied: 6 years ago. No replies since.
  4. Buttons on my navigation menu aren't clickable in IE User last replied: 6 years ago. No replies since.
  5. Moving WP Site: Blank Screen after https redirect User last replied: 6 years ago. No replies since.
  6. JQuery Cycle, the Access menu and Internet Explorer = Trouble User last replied: 6 years ago. No replies since.
  7. script single.php for one category showing post twice User last replied: 6 years ago. No replies since.
  8. Images, Plugins, only text appearing in posts in Category Archives only User last replied: 6 years ago. No replies since.
  9. [Plugin: Constant Contact API] Widget settings not saving. Stuck with default. User last replied: 6 years ago. No replies since.
  10. [Plugin: Search Engine] Not indexing complete site...seens to be going to User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by Scott Kingsley Clark.
  11. My Navigation bar not appearing User last replied: 6 years ago. No replies since.
  12. [Plugin: Sphider for WordPress] Database Errors and Warnings User last replied: 6 years ago. No replies since.
  13. Password Protected Page stuck at wp-pass.php User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by cpfusion.
  14. [resolved] TwentyTen SubMenu: How to position second tier menu User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by liftfish.
  15. [Plugin: Contact Form 7] Tag Generator and Shortcode not appearing User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by Pea.
  16. [Plugin: Magic Fields] My groups are not displaying User last replied: 6 years ago. No replies since.
  17. Making the main link stay in hover position while still on dropdown menu User last replied: 6 years ago. No replies since.
  18. [Plugin: radSLIDE] Images not saving User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by bevi.
  19. [Plugin: NextGEN Gallery] Links to photos not working User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by Scipio.
  20. Site not being searched on Google. Unblock Search Engines off? User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 5 years ago by SimNit.
  21. [Plugin: Contact Form 7] Incorrect Subject appearing in emails User last replied: 6 years ago. No replies since.
  22. Older Posts not showing up in TwenryTen theme User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by esmi.
  23. [Plugin: TubePress] Sidebar widget showing full video instead of thumbnail User last replied: 6 years ago. No replies since.
  24. [Plugin: Magic Fields] Where'd my category panel go? User last replied: 6 years ago. No replies since.
  25. [Plugin: NextGEN Gallery] Gallery on images category page not appearing User last replied: 6 years ago. No replies since.
  26. Fatal Error when trying to update to 3.0.4 User last replied: 6 years ago. No replies since.
  27. [Plugin: NextGEN Gallery] WP-prettyPhoto not working with NGG User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 5 years ago by kapilmarscoders.
  28. Footer clashing in with rest of absolute position site User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by Root.
  29. TwentyTen: Adding an extra div or sidebar next to post User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by Mark Ratledge.
  30. [resolved] [Plugin: WP Super Cache] Rewrite Rules not updating User last replied: 6 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. Images, Plugins, only text appearing in posts in Category Archives only Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by databell96.
  2. [Plugin: Constant Contact API] Widget settings not saving. Stuck with default. Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by databell96.
  3. [Plugin: Search Engine] Not indexing complete site...seens to be going to Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by Scott Kingsley Clark.
  4. My Navigation bar not appearing Started: 6 years ago No replies.
  5. [Plugin: Contact Form 7] Tag Generator and Shortcode not appearing Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by Pea.
  6. [Plugin: Sphider for WordPress] Database Errors and Warnings Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by databell96.
  7. [resolved] TwentyTen SubMenu: How to position second tier menu Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by liftfish.
  8. [Plugin: NextGEN Gallery] Linking to slideshow from one pic Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by Dougal McGuire.
  9. [resolved] [Plugin: Search Engine] Not searching/indexing Pods CMS content Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by Scott Kingsley Clark.
  10. [Plugin: radSLIDE] Images not saving Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by bevi.
  11. [Plugin: Magic Fields] My groups are not displaying Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by databell96.
  12. Making the main link stay in hover position while still on dropdown menu Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by databell96.
  13. [Plugin: NextGEN Gallery] Links to photos not working Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by Scipio.
  14. [Plugin: Contact Form 7] Incorrect Subject appearing in emails Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by databell96.
  15. Older Posts not showing up in TwenryTen theme Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by esmi.
  16. [Plugin: TubePress] Sidebar widget showing full video instead of thumbnail Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by databell96.
  17. [Plugin: Twitter Tools] Lots of Validation Errors Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by stackedsax.
  18. [Plugin: Magic Fields] Where'd my category panel go? Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by databell96.
  19. [Plugin: NextGEN Gallery] Gallery on images category page not appearing Started: 6 years ago No replies.
  20. Fatal Error when trying to update to 3.0.4 Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by databell96.
  21. Footer clashing in with rest of absolute position site Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by Root.
  22. [Plugin: NextGEN Gallery] Thumbnail Issues Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by Dan Bollinger.
  23. TwentyTen: Adding an extra div or sidebar next to post Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by Mark Ratledge.
  24. [resolved] [Plugin: WP Super Cache] Rewrite Rules not updating Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by databell96.
  25. [Plugin: WP-Members] Getting Login to appear on homepage (not sidebar) Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by Chad Butler.
  26. [Plugin: WP-prettyPhoto] Fatal Error on install on Media Temple Started: 6 years ago No replies.
  27. [resolved] Network Solutions: Plugin Upgrades Fail Started: 7 years ago Most recent reply: 6 years ago by avlhostel.
  28. Links to Page 2 in my category taking me to 404 Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by esmi.
  29. Text Links in Image Caption? Started: 7 years ago Most recent reply: 6 years ago by Just Thomas Misund.
  30. [Plugin: SwfObj] Alt Image appearing instead of .swf Started: 7 years ago Most recent reply: 6 years ago by chakadizulu.