WordPress.org

Forums

User Profile

danielj@dtdo.net

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: Twiget Twitter Widget] Multisite blog, working on 5 out of 7 sites User last replied: 3 months ago. No replies since.
  2. [Plugin: Social Media Feather - lightweight social media sharing and follow buttons] Facebook sharing only showing text User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 3 months ago by Synved.
  3. [Plugin: Ultimate Tag Cloud Widget] UTC widget causes no sidebars to show up on wp-admin/widgets.php User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 2 months ago by canferman.
  4. [resolved] [Plugin: Pinterest "Pin It" Button] Mixed content warning and plugin is blocked with HTTPS User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. [resolved] [Plugin: Facebook] Like counter resets User last replied: 1 year ago. No replies since.
  6. [resolved] [Plugin: Subscribe2] Bad URL in confirmation email User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by mattyrob.
  7. [Plugin: W3 Total Cache] Turn off Page Caching for IE8 User last replied: 2 years ago. No replies since.
  8. [resolved] [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Latest version breaks some wp-admin links in multisite User last replied: 2 years ago. No replies since.
  9. [resolved] [Plugin: Subscribe2] New install on WP 3.5 multisite, changes in settings are not being saved User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by mattyrob.
  10. Updating multisite from 3.4.2 to 3.5 issues User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Tara.
  11. [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] No https since upgrade User last replied: 2 years ago. No replies since.
  12. [resolved] wp_loginout() showing static url instead of link User last replied: 2 years ago. No replies since.
  13. [Plugin: Facebook] Installed latest FB plugin, likes and comments disappeared User last replied: 3 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Plugin: Ultimate Tag Cloud Widget] UTC widget causes no sidebars to show up on wp-admin/widgets.php Started: 9 months ago Most recent reply: 2 months ago by canferman.
  2. [Plugin: Social Media Feather - lightweight social media sharing and follow buttons] Facebook sharing only showing text Started: 4 months ago Most recent reply: 3 months ago by Synved.
  3. [Plugin: Twiget Twitter Widget] Multisite blog, working on 5 out of 7 sites Started: 3 months ago No replies.
  4. [resolved] [Plugin: Pinterest "Pin It" Button] Mixed content warning and plugin is blocked with HTTPS Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by danielj@dtdo.net.
  5. [resolved] [Plugin: Subscribe2] Bad URL in confirmation email Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by mattyrob.
  6. [resolved] [Plugin: Subscribe2] New install on WP 3.5 multisite, changes in settings are not being saved Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by mattyrob.
  7. Updating multisite from 3.4.2 to 3.5 issues Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Tara.
  8. [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] No https since upgrade Started: 2 years ago No replies.
  9. [resolved] wp_loginout() showing static url instead of link Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by danielj@dtdo.net.
  10. [Plugin: Facebook] Installed latest FB plugin, likes and comments disappeared Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by danielj@dtdo.net.