WordPress.org

Forums

User Profile

danhgilmore

User Activity

125

Recent Replies

  1. [Plugin: Print Friendly and PDF Button] Will this work on a closed network? User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by printfriendly-support.
  2. switch_to_blog() not working User last replied: 3 months ago. No replies since.
  3. [resolved] RSS Widget error due to SSL User last replied: 4 months ago. No replies since.
  4. Custom Fields and menu items User last replied: 6 months ago. No replies since.
  5. [resolved] Subsites don't show 404 with default permalink User last replied: 7 months ago. No replies since.
  6. Fatal error: Class 'Custom_Image_Header' not found in /home/sumediac/public_html User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by thunderboalt.
  7. 404 Not Found User last replied: 8 months ago. No replies since.
  8. How can I hide main site and other sites in a multisite installation? User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 7 months ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  9. Blog Posts keep adding the date. User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by bsl1973.
  10. I CANNOT find this damn code User last replied: 8 months ago. No replies since.
  11. WordPress Log-in Page Messed Up User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Justin Greer.
  12. Server-setup for multisite with 100,000+ blogs? User last replied: 8 months ago. No replies since.
  13. [resolved] Network Activated Plugin - But want to disable on some blogs? User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Nipefy.
  14. [resolved] Making an exact copy of a multisite in another domain User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by cyclades.
  15. Display new sites User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  16. [resolved] Multisite after saving a user in a subsite the user is no longer attached User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by cannect.
  17. Landing page with redirect to multi site User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  18. [resolved] [Plugin: Advanced Custom Fields] No "Add New" link/button User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by jennybeaumont.
  19. [resolved] Hide plugin availabilty from non-Super Admins User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago by Ron Rennick.
  20. I'm super admin but cant find the super admin menu User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 month ago by Dave4876.
  21. merge single site database into multisite databse? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  22. How to hide for development? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by RossMitchell.
  23. [resolved] One site, two blogs User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by White Phoenix.
  24. WordPress database error User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Kazan.
  25. [resolved] Custom oEmbed site no longer working User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Jan Dembowski.
  26. Pingback not working User last replied: 1 year ago. No replies since.
  27. [Plugin: WP Ajax Edit Comments] Options not displaying in IE User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Ronald Huereca.
  28. [resolved] [Plugin: WP Security Audit Log] Errors on 0.6 fresh installation User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by WPWhiteSecurity.
  29. WP_Cron troubles User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Samuel Wood (Otto).
  30. [resolved] PHPUnit testing User last replied: 1 year ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Plugin: Print Friendly and PDF Button] Will this work on a closed network? Started: 2 months ago Most recent reply: 2 months ago by printfriendly-support.
  2. switch_to_blog() not working Started: 3 months ago Most recent reply: 3 months ago by danhgilmore.
  3. [resolved] RSS Widget error due to SSL Started: 1 year ago Most recent reply: 4 months ago by danhgilmore.
  4. Custom Fields and menu items Started: 6 months ago Most recent reply: 6 months ago by danhgilmore.
  5. [resolved] Subsites don't show 404 with default permalink Started: 7 months ago Most recent reply: 7 months ago by danhgilmore.
  6. [resolved] [Plugin: Advanced Custom Fields] No "Add New" link/button Started: 10 months ago Most recent reply: 10 months ago by jennybeaumont.
  7. [resolved] Hide plugin availabilty from non-Super Admins Started: 11 months ago Most recent reply: 11 months ago by Ron Rennick.
  8. [resolved] Custom oEmbed site no longer working Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Jan Dembowski.
  9. Pingback not working Started: 1 year ago No replies.
  10. [resolved] [Plugin: WP Security Audit Log] Errors on 0.6 fresh installation Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by WPWhiteSecurity.
  11. [Plugin: WP Ajax Edit Comments] Options not displaying in IE Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Ronald Huereca.
  12. WP_Cron troubles Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Samuel Wood (Otto).
  13. [resolved] PHPUnit testing Started: 2 years ago Most recent reply: 1 year ago by danhgilmore.
  14. [resolved] New blognames with spaces allowed Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by danhgilmore.
  15. [resolved] Remove Permalink option menu item Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by danhgilmore.
  16. Converting subfolder to subdomain installation Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  17. WPMU functions over WP functions? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Ryan Duff.
  18. [Plugin: WordPress MU Sitewide Tags Pages] Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Ron Rennick.
  19. [resolved] [Plugin: WordPress Mobile Pack] Customizing Admin menus Started: 4 years ago Most recent reply: 3 years ago by aeysha.
  20. Ensuring roles are all correct Started: 3 years ago No replies.
  21. [resolved] Programatically changing user roles Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by danhgilmore.
  22. Admin roles not set correctly Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by danhgilmore.
  23. [resolved] Blog Admins can't see Widgets Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Aaron Jorbin.
  24. [resolved] Error upgrading Mu site: SSL cert problem Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by danhgilmore.
  25. [resolved] Moving from subfolder to subdomain installation Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  26. [Plugin: WordPress MU Sitewide Tags Pages] Getting PHP Notices Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Ron Rennick.
  27. previous/next posts return 301 error Started: 4 years ago No replies.
  28. Seperating posts into seperate DB Started: 7 years ago No replies.

125