WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

dallaslu

User Activity

Recent Replies

  1. Using https for site_url, http for home_url, 'theme preview' doesn't work User last replied: 2 months ago. No replies since.
  2. Private Blogs User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by Meg11111.
  3. [Plugin: Google Authenticator] DOES NOT support Multisite Mode, while using XMLRPC User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 4 days ago by mbrsolution.
  4. [Plugin: Polylang] add language is not working User last replied: 2 months ago. No replies since.
  5. [resolved] [Plugin: Multilanguage] the whole site is blank User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by bestwebsoft.
  6. a lots of WordPress sites were attacked User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by esmi.
  7. [Theme: SemPress] My favorite theme for my personal site User last replied: 1 year ago. No replies since.
  8. [Plugin: Upcoming posts widget] It works perfectly User last replied: 2 years ago. No replies since.
  9. [Plugin: WP Super Cache] Warning WPSuperCache 1.1 and nginx broken on multisite User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by rahul286.
  10. [Plugin: WP Super Cache] bug with use of $_SERVER["HTTP_HOST"] instead of SERVER_NAME User last replied: 2 years ago. No replies since.
  11. [Plugin: WP Super Cache] 1.1 leads a Fatal error in multi-user mode User last replied: 2 years ago. No replies since.
  12. [Plugin: WP-PostViews] Warning: array_key_exists() User last replied: 2 years ago. No replies since.
  13. [Plugin: PostRank] duplicate posts User last replied: 4 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Plugin: Google Authenticator] DOES NOT support Multisite Mode, while using XMLRPC Started: 2 months ago Most recent reply: 4 days ago by mbrsolution.
  2. Using https for site_url, http for home_url, 'theme preview' doesn't work Started: 2 months ago Most recent reply: 2 months ago by Dallas Lu.
  3. [resolved] [Plugin: Multilanguage] the whole site is blank Started: 2 months ago Most recent reply: 2 months ago by bestwebsoft.
  4. [Plugin: Polylang] add language is not working Started: 2 months ago No replies.
  5. a lots of WordPress sites were attacked Started: 8 months ago Most recent reply: 8 months ago by esmi.
  6. [Theme: SemPress] My favorite theme for my personal site Started: 1 year ago No replies.
  7. [Plugin: Upcoming posts widget] It works perfectly Started: 2 years ago No replies.
  8. [Plugin: WP Super Cache] 1.1 leads a Fatal error in multi-user mode Started: 2 years ago No replies.
  9. [Plugin: WP-PostViews] Warning: array_key_exists() Started: 2 years ago No replies.
  10. [Plugin: PostRank] duplicate posts Started: 4 years ago No replies.