WordPress.org

Forums

User Profile

cUbEnzIz

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: Yummly Rich Recipes] Change request. Currently uses heading styles for body copy; change to User last replied: 2 months ago. No replies since.
  2. [resolved] [Plugin: Asynchronous Javascript] Causes Featured Images on Main Blog Page Not to Load User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 10 months ago by Paris Holley.
  3. [resolved] [closed] [Theme: Highwind] Sidebar turned dark grey (BFBFC9) suddenly User last replied: 1 year ago. No replies since.
  4. [resolved] WYSIWYG Editor Suddenly Not Functioning User last replied: 2 years ago. No replies since.
  5. [Theme: Responsive] How to change the height of the Featured Content box? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by WPyogi.
  6. All images displaying broken even though file paths are correct User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Rev. Voodoo.
  7. [resolved] Having trouble restoring backup files/DB. Redirecting to install.php. User last replied: 2 years ago. No replies since.
  8. "Leave a Reply" link floating above my posts? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by vtxyzzy.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: Yummly Rich Recipes] Change request. Currently uses heading styles for body copy; change to Started: 2 months ago Most recent reply: 2 months ago by cUbEnzIz.
  2. [resolved] [Plugin: Asynchronous Javascript] Causes Featured Images on Main Blog Page Not to Load Started: 1 year ago Most recent reply: 10 months ago by Paris Holley.
  3. [resolved] [closed] [Theme: Highwind] Sidebar turned dark grey (BFBFC9) suddenly Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by cUbEnzIz.
  4. [resolved] WYSIWYG Editor Suddenly Not Functioning Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by cUbEnzIz.
  5. [Theme: Responsive] How to change the height of the Featured Content box? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by WPyogi.
  6. All images displaying broken even though file paths are correct Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Rev. Voodoo.
  7. [resolved] Having trouble restoring backup files/DB. Redirecting to install.php. Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by cUbEnzIz.
  8. "Leave a Reply" link floating above my posts? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by vtxyzzy.