WordPress.org

Forums

User Profile

ClaytonJames

User Activity

Recent Replies

  1. Nothing Happens When I Click 'Let's Go' or 'Install WordPress' User last replied: 5 years ago. No replies since.
  2. I DOWNLOADED A THEME... NOW WHAT? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by TransPersonal.
  3. how to change URL User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by chriscf07.
  4. I've got internal server errors... User last replied: 5 years ago. No replies since.
  5. I have a virus in my blog User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Terry.
  6. Anyone know how i can get a www. in the front of my domain User last replied: 5 years ago. No replies since.
  7. How to - I dont know how to explain - User last replied: 5 years ago. No replies since.
  8. How do I open an existing website without password User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by anujchauhan.
  9. [resolved] Theme footer problem, please help User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by sudhii999.
  10. Moving WP from localhost to Web server User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by wp_roy.
  11. [resolved] I want to get rid of the chevrons (arrows) in the sidebar User last replied: 5 years ago. No replies since.
  12. New site; can't move images to site User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by mattthehoople.
  13. Theme formatting lost when directory name changed User last replied: 5 years ago. No replies since.
  14. How To Change Title Font/Size in This Theme? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by rhythim.
  15. [resolved] change header image ocean mist 2.0 User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by ccfshane.
  16. [resolved] Annoying icon... User last replied: 5 years ago. No replies since.
  17. embedding an audio player into a post, not appearing User last replied: 5 years ago. No replies since.
  18. [Plugin: VideoPress] VIDEOPRESS PLAYER PERFORMANCE User last replied: 5 years ago. No replies since.
  19. Navigation question User last replied: 5 years ago. No replies since.
  20. Server gone away User last replied: 5 years ago. No replies since.
  21. Akismet protocols User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by ajhicks66.
  22. & User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by orange_24.
  23. How get email on reply to my forum post? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by autismne.
  24. [resolved] CHMOD mess up User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by dirtone.
  25. [closed] WordPress phone home privacy issues. Why is it there? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by andreasnrb.
  26. directories etc User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Gerald.
  27. [resolved] Color Codes? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by nickkappel.
  28. I have check marks next to each link on sociable User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by nickypoo.
  29. Admin Wording Change User last replied: 5 years ago. No replies since.
  30. Images not linking correctly User last replied: 5 years ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.