WordPress.org

Forums

The Support Forums are in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. Help is available via IRC during this time. More information.

User Profile

ClaytonJames

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] 404 Errors on google search images from my site User last replied: 4 weeks ago. Most recent reply: 4 weeks ago by dan213.
  2. Can't run WordPress Update User last replied: 1 month ago. No replies since.
  3. [resolved] localhost shows Error establishing a database connection User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by jlcohoon.
  4. Cannot access wp-admin User last replied: 1 month ago. No replies since.
  5. Pages and pictures are missing User last replied: 1 month ago. No replies since.
  6. log in to my dashboard User last replied: 1 month ago. No replies since.
  7. Is it possible to search multiple wordpress sites ? User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 4 weeks ago by Stacy (non coder).
  8. [resolved] Changed URL, Site crashed; don't have access to WordPress or phpadmin User last replied: 1 month ago. No replies since.
  9. Did not change anything, unable to access wp-login directly User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by ashiquzzaman.
  10. Track http requests User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by sterndata (Steve Stern).
  11. http error while uploading zip file User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by Junaid Raza.
  12. Change Profile URL or Delete Account User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by Jan Dembowski.
  13. login to wp User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by danhgilmore.
  14. [resolved] Upgrade SHARP them from 0.61 to 0.7 User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by fposadac.
  15. Getting [W007] when trying to upload csv file User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by Gcpt.
  16. phpmyadmin issue User last replied: 1 month ago. No replies since.
  17. Can't upload media or publish changes on THIS computer only User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 4 weeks ago by kstonets.
  18. wrong fromatted md5 sum files User last replied: 1 month ago. No replies since.
  19. Page isn’t working - HTTP ERROR 500 User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by bokajip1.
  20. Intranet site not accessible via other computers on local network User last replied: 1 month ago. No replies since.
  21. Accessing wordpress account User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by Luke Cavanagh.
  22. HTTP ERROR User last replied: 1 month ago. No replies since.
  23. Always triggering 404 of main site User last replied: 1 month ago. No replies since.
  24. [resolved] I can't acces to the pages of wordpress localy on firefox User last replied: 1 month ago. No replies since.
  25. [resolved] robots.txt file hidden User last replied: 1 month ago. No replies since.
  26. [resolved] WP requirements: why MariaDB 10 when mySQL 5.6? User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by trial3rror.
  27. Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' User last replied: 1 month ago. No replies since.
  28. Parse error: syntax error, unexpected '3' (T_LNUMBER) in /home1/mikemily/public_ User last replied: 1 month ago. No replies since.
  29. WP installation hangs in step 2 (WAMP, Windows 2012 R2) User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by wpbetheme789.
  30. Unable to upload ANY media to WordPress on OSX. I am using XAMPP. HELP! User last replied: 1 month ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] Unable to add tags to forum posts Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by James Huff.
  2. [resolved] Re: "Yes, it's your forum and your rules " Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Clayton James.
  3. [resolved] Scientific vs CentOS Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by Clayton James.
  4. [resolved] Active Exploit Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by Clayton James.
  5. [resolved] Just a "High Five" and a Thank You! Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by Samuel B.
  6. [resolved] Disappointed with Techified theme contents Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by innerzinc.
  7. [resolved] What happened to this topic? Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by Clayton James.
  8. [resolved] New and Improved Plugins Directory Search Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by mikey1.
  9. [resolved] database prefix change Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by Clayton James.