WordPress.org

Forums

User Profile

cinemaduro

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: Post Types Order] Custom Filed Info disappearing after re-order User last replied: 2 years ago. No replies since.
  2. [Plugin: Contact Form 7] broken checkbox - with fix User last replied: 3 years ago. No replies since.
  3. disable plugin on a single page User last replied: 4 years ago. No replies since.
  4. "RSS Just Better" not refreshing feeds User last replied: 4 years ago. No replies since.
  5. [resolved] display links to specific user roles User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by nyckidd.
  6. [resolved] [Plugin: Custom Field Template] import custom field template info for posts User last replied: 6 years ago. No replies since.
  7. [resolved] shortcodes being wacky User last replied: 6 years ago. No replies since.
  8. [resolved] [Plugin: Custom Field Template] need help User last replied: 6 years ago. No replies since.
  9. [resolved] visual editor gone after 2.3 upgrade User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by ianternet.
  10. White Screen of Doom! User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by Denkfabriq.

Threads Started

  1. [Plugin: Post Types Order] Custom Filed Info disappearing after re-order Started: 2 years ago No replies.
  2. [Plugin: Contact Form 7] broken checkbox - with fix Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by cinemaduro.
  3. [resolved] display links to specific user roles Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by nyckidd.
  4. disable plugin on a single page Started: 4 years ago No replies.
  5. "RSS Just Better" not refreshing feeds Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by cinemaduro.
  6. [resolved] [Plugin: Custom Field Template] import custom field template info for posts Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by cinemaduro.
  7. [resolved] shortcodes being wacky Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by cinemaduro.
  8. [resolved] visual editor gone after 2.3 upgrade Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by ianternet.