WordPress.org

Forums

User Profile

chubbycrow

User Activity

Recent Replies

  1. I did some changes and (saved them) on my dashboard but when I go to the website User last replied: 1 month ago. No replies since.
  2. Using a WordPress.com domain what's the best way to bring people to your FB page User last replied: 1 month ago. No replies since.
  3. Updated WP but sidebar won't work User last replied: 1 month ago. No replies since.
  4. [resolved] Need to view WP site and by-pass index.html User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by Tony4x4.
  5. Page Not Displaying User last replied: 1 month ago. No replies since.
  6. Embedded Content doesn't appear on homepage User last replied: 1 month ago. No replies since.
  7. [resolved] Why is my WordPress acting screwy? User last replied: 1 month ago. No replies since.
  8. [resolved] Blog post titles not showing in Maxine theme User last replied: 1 month ago. No replies since.
  9. Increase to Full Page Width for Oxygen theme (easily). User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by rosycheeksmua.
  10. Error in Child Theme: Website Not Displaying User last replied: 1 month ago. No replies since.
  11. Cannot Create or Edit Links since installing WP Edit User last replied: 1 month ago. No replies since.
  12. wordpress will not come up - blank screen User last replied: 1 month ago. No replies since.
  13. Duplicate images on my posts User last replied: 1 month ago. No replies since.
  14. manally upgrade when original install has not been used User last replied: 1 month ago. No replies since.
  15. [resolved] Floating Publish Button User last replied: 1 month ago. No replies since.
  16. [resolved] Envira Gallery is not being disdplayed in Chrome and Firefos User last replied: 2 months ago. No replies since.
  17. How To Use My Theme User last replied: 2 months ago. No replies since.
  18. Page or Posts? User last replied: 2 months ago. No replies since.
  19. site disappeared after theme edit User last replied: 2 months ago. No replies since.
  20. Plugin Failure Renders Site Inaccessible User last replied: 2 months ago. No replies since.
  21. Wanted to Edit Footer; WP? Blue Host? User last replied: 2 months ago. No replies since.
  22. [resolved] All Plugins Deactivated (Invalid Header) User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by AtcoreSystems.
  23. [resolved] I've got strange signs on the beginning of my post excerpts (-+*) User last replied: 2 months ago. No replies since.
  24. Help with warning messages when trying to access WP admin User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by martinezbegley.
  25. Change Title Page Color - Peaseeee User last replied: 2 months ago. No replies since.
  26. No Links Widget, trying to add a blogroll User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by alchymyth.
  27. [resolved] How To Turn Off Comments For Real? User last replied: 2 months ago. No replies since.
  28. Old blog post not updating User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 1 month ago by mickeydownunder.
  29. [resolved] some text and images non responsive User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by champagnepro.
  30. Replacing Joomla Site with WordPress Site User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by Shaped Pixels.

Threads Started

No more topics posted.