WordPress.org

Forums

User Profile

ChristiNi

User Activity

Recent Replies

  1. Side bard in the admin site User last replied: 3 years ago. No replies since.
  2. Create a list of tags based on 1 category User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Atticus_Finch12.
  3. Problem after moving WP to a new directory User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Ofek70.
  4. Blog Page content User last replied: 3 years ago. No replies since.
  5. Moving to new server issue User last replied: 3 years ago. No replies since.
  6. Template Issues User last replied: 3 years ago. No replies since.
  7. Facebook link in settings? User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by arineod.
  8. [resolved] MySQL Client 'Access Denied' on database creation User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by 100PercentNick.
  9. New button on media User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Whoger.
  10. [resolved] internets links User last replied: 3 years ago. No replies since.
  11. photos won't show up. Any plugins I could use? User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by boomerjoan.
  12. Blogger Import User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by ksnyde.
  13. Please...need help. Something wrong User last replied: 3 years ago. No replies since.
  14. Changing number of gallery columns has no effect User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Ciro Urdaneta.
  15. Porblem to insert or edit image User last replied: 3 years ago. No replies since.
  16. See Video/Images on Pages User last replied: 3 years ago. No replies since.
  17. Authenticating gmail User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by RichardWPG.
  18. permalinks don't seem to redirect User last replied: 3 years ago. No replies since.
  19. AskApache User last replied: 3 years ago. No replies since.
  20. Move from wordpress.com to wordpress.org didn't work User last replied: 3 years ago. No replies since.
  21. The page isn't redirecting properly User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by EmegaMart20.
  22. [closed] unable to see the created link from my blog to my website User last replied: 3 years ago. No replies since.
  23. 301 redirects User last replied: 3 years ago. No replies since.
  24. Homepage-display posts User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Canha.
  25. Please help User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by bcjf.
  26. Price based Shipping User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by andyranoe.
  27. [resolved] Adding secondary/third/fourth menu User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by thedesertfox03.
  28. URL does not show uploaded studiopress template User last replied: 3 years ago. No replies since.
  29. Blank Screen at Blog and Admin User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by dfy0509.
  30. Error establishing a database connection User last replied: 3 years ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.