WordPress.org

Forums

User Profile

Chouby

User Activity

Recent Replies

  1. Polylang Compatibility with Avada/Enfold/Final Themes? User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Amondo.
  2. [Plugin: Polylang] AJAX autocomplete language input field User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Viktor Sz├ępe.
  3. [Plugin: Polylang] WP4 Portfolio Tags User last replied: 8 months ago. No replies since.
  4. [resolved] [Plugin: Polylang] Error upgrading to latest version User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Pedroserrano.
  5. [resolved] [Plugin: Polylang] Two front pages User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by chriszapf.
  6. [resolved] [Plugin: Polylang] pods integration User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Jim True.
  7. [Plugin: Polylang] Comments User last replied: 8 months ago. No replies since.
  8. [resolved] Polylang - logo and flag redirecting problem. User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Akhillees.
  9. [resolved] [Plugin: Polylang] Cannot set feature image User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by flakerimi.
  10. WP_HOME and WP_SITEURL overwritten by Polylang User last replied: 8 months ago. No replies since.
  11. [resolved] [Plugin: Polylang] Strings translation in wrong language User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by chrisantropo.
  12. [Plugin: WPML to Polylang] Problem with language switcher on migrated pages User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 7 months ago by oschwald.
  13. [resolved] 404 Page not found plugin polylang User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by rs430.
  14. [Plugin: Polylang] Logic to display content if translation not available User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by joeymalek.
  15. [resolved] [Plugin: Polylang] Compatibility assistance for SiteOrigin themes User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Misplon.
  16. [resolved] [Plugin: Polylang] db data migration when upgrading from version 1.1.x to 1.5.4 (or 1.2 and above) User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by meri.
  17. [resolved] [Plugin: Polylang] Errors on site after update to 1.5.4, Missing argument 4 for icl_translate User last replied: 8 months ago. No replies since.
  18. [resolved] Polylang Home Page Not Working for Mandarin Translation User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Raptor2771.
  19. [Plugin: Polylang] Blog / News page User last replied: 8 months ago. No replies since.
  20. [resolved] Polylang not showing on mobile (responsive) User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by adibru.
  21. [resolved] Polylang prevents switching admin UI language in 4.0 User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by akerbeltzalba.
  22. [resolved] [Plugin: Polylang] Changes to RSS feed?? User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Venutius.
  23. [resolved] [Plugin: Polylang] Menus switching languages User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by LuPir.
  24. [resolved] [Plugin: Polylang] Errors on installation User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Venutius.
  25. [resolved] [Plugin: Polylang] How to translate category name in the template. User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by melic.
  26. [resolved] [Plugin: Polylang] Custom post synchrone field problem User last replied: 8 months ago. No replies since.
  27. [Plugin: Polylang] Pages on alphabetic order User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Seb81.
  28. [resolved] Polylang - Sharing pages across languages User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by petehawk.
  29. [resolved] [Plugin: Polylang] Preview button does not work User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by paulhuisman.
  30. Polylang multidomain problem User last replied: 8 months ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.