WordPress.org

Forums

User Profile

Chouby

User Activity

Recent Replies

  1. Pages texts gone after removing Polylang User last replied: 6 months ago. No replies since.
  2. [Plugin: Polylang] Problem with mail links User last replied: 6 months ago. No replies since.
  3. [resolved] [Plugin: Polylang] pll_get_flag filter does not work User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by bostondv.
  4. [resolved] [Plugin: Polylang] Strings not being saved. User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by wph4.
  5. [resolved] [Plugin: Polylang] Loading time User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by ZeuS-X-.
  6. No Settings Page In Polylang User last replied: 6 months ago. No replies since.
  7. [resolved] [Plugin: Polylang] Homepage not identified by theme User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by cvansomeren.
  8. [Plugin: Polylang] I get this when disabling the plugin User last replied: 6 months ago. No replies since.
  9. keeping or transfering polylang content User last replied: 6 months ago. No replies since.
  10. [resolved] [Plugin: Polylang] wrong default category for dashboard draft User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by jojaba.
  11. [Plugin: Polylang] Issue with landing on home page User last replied: 6 months ago. No replies since.
  12. [Plugin: Polylang] Problems with links User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by dkorativa.
  13. [Plugin: Polylang] Difficulty configuring two domains User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by abrapin.
  14. [resolved] [Plugin: Polylang] Home page in wrong language User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by movimientoculturalibre.
  15. [Plugin: Polylang] Poly Lang and EDD User last replied: 6 months ago. No replies since.
  16. [resolved] [Plugin: Polylang] Mixed languages on admin side under "Show all languages" User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by Andrii Ryzhkov.
  17. [resolved] [Plugin: Polylang] Problem with bloginfo() on multisite User last replied: 7 months ago. No replies since.
  18. Polylang and attachments User last replied: 7 months ago. No replies since.
  19. Polylang and Rewrite Rules User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by moisescalzo.
  20. [resolved] [Plugin: Polylang] Uncorrect Ukrainian translation User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by Andrii Ryzhkov.
  21. [resolved] [Plugin: Polylang] add languages User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by lipaonline.
  22. [resolved] [Plugin: Polylang] Can't translate Carpress WP theme widget User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by Quixtar.
  23. [resolved] [Plugin: Polylang] Translating Custom Media Taxonomy User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by dbriard.
  24. [resolved] [Plugin: Polylang] remove/replace UL and LI tags User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by sdikov.
  25. [Plugin: Polylang] xmlrpc.php only pics the default language, how can I get the other posts? User last replied: 7 months ago. No replies since.
  26. [resolved] [Plugin: Polylang] multisite question User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by hreis.
  27. [resolved] Fatal error after updating to latest polylang 1.6.3.2 User last replied: 7 months ago. No replies since.
  28. [resolved] [Plugin: Polylang] Multiple language switchers not working because of hard-coded id User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by Elmo Allen.
  29. [resolved] [Plugin: Polylang] Fatal Error PLL Model User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by ImportsDragon.
  30. [resolved] Polylang redirects secure URL to non-secure URL User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by jrivett.

Threads Started

No more topics posted.