WordPress.org

Forums

User Profile

chipbennett

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] previous_post_link and previous_posts_link issue User last replied: 5 years ago. No replies since.
  2. [resolved] Can WordPress do this? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by GauravRekhi.
  3. [resolved] Problems with parent pages and templates User last replied: 5 years ago. No replies since.
  4. How to upload a theme file User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by armon99.
  5. Change "Read the rest of this entry" User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by EverythingTech.
  6. Theme Options do not Respond User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by byurugby.
  7. Installed new theme - all pages incl. admin are now blank User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by .
  8. Ciziten Kane theme User last replied: 5 years ago. No replies since.
  9. I need add banner User last replied: 5 years ago. No replies since.
  10. Theme picture and name not updating in Theme panel User last replied: 5 years ago. No replies since.
  11. [resolved] Resetting of postdata, still getting same data after second setup_postdata User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by ajulvestad.
  12. links in body color issue User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Venerated Coconut.
  13. Drop Down Menu not working User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by sebast16.
  14. Trying to figure out the part of CSS controlling my sidebar fonts User last replied: 5 years ago. No replies since.
  15. [resolved] Header Logo Image User last replied: 5 years ago. No replies since.
  16. [resolved] style.css file in a folder User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Michael.
  17. CSS template installation on wordpress issue User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by kingjhon.
  18. [resolved] Want to add an external link to twenty ten navbar User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by StormJewel.
  19. [resolved] Auto read more User last replied: 5 years ago. No replies since.
  20. [resolved] Thumbnails being stretched. User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Siedlce.
  21. Category Pages User last replied: 5 years ago. No replies since.
  22. [resolved] Need help with sidebar theme ( adding a second sidebar) User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Happynuke.
  23. Sub-pages not showing on hover User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by loybuckz.
  24. Activate my own Thems ! User last replied: 5 years ago. No replies since.
  25. Changed themes and text will not display User last replied: 5 years ago. No replies since.
  26. Technical Speech User last replied: 5 years ago. No replies since.
  27. Atahualpa Upgrade Failure User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by aLan "Lan" Tait.
  28. Images broken in Pagelines Platform free theme User last replied: 5 years ago. No replies since.
  29. Problems with Worldpress Upgraded - From 3.0.5 to 3.1 User last replied: 5 years ago. No replies since.
  30. [resolved] Comments Box User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Michael.

Threads Started

No more topics posted.