WordPress.org

Forums

User Profile

cgold

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Pagnation in New Version Question User last replied: 1 week ago. Most recent reply: 5 days ago by photocrati.
  2. [Plugin: WP-PageNavi] Navi Previous Number Issue User last replied: 1 week ago. Most recent reply: 1 week ago by Lester Chan.
  3. [Plugin: Relevanssi - A Better Search] Wp debug Error User last replied: 2 weeks ago. Most recent reply: 2 weeks ago by Mikko Saari.
  4. [Plugin: WordPress SEO by Yoast] facebook meta data no longer works after 2.01 upgrade User last replied: 1 month ago. No replies since.
  5. [resolved] [Plugin: EWWW Image Optimizer] Google Page Speed Test Results User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by nosilver4u.
  6. [Plugin: Simple Social Icons] How to add rel=no follow links User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago by Craig S. Kiessling.
  7. [resolved] [Plugin: EWWW Image Optimizer] WEBP NGINX QUESTION User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 5 months ago by nosilver4u.
  8. [resolved] [Plugin: EWWW Image Optimizer] Webp Question User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 5 months ago by nosilver4u.
  9. WP Bitly not working User last replied: 6 months ago. No replies since.
  10. WP Bitly stopped working User last replied: 6 months ago. No replies since.
  11. [Plugin: NextGEN Gallery] Nextgen Errors User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by photocrati.
  12. [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Facebook Opengraph Not Working on Homepage User last replied: 1 year ago. No replies since.
  13. [Plugin: WP Bitly] Not working anymore User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by leonardogsouza.
  14. [resolved] [Plugin: EWWW Image Optimizer] Bulk Optimize Not Working User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by nosilver4u.
  15. [Plugin: WordPress SEO by Yoast] SEO Yoast High Resource Usage User last replied: 1 year ago. No replies since.
  16. [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Issue in post slug name after latest update User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by jrf.
  17. [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Issue after latest Update User last replied: 1 year ago. No replies since.
  18. [resolved] [Plugin: EWWW Image Optimizer] Hosting provided does not support Jpegtran User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by nosilver4u.
  19. [Plugin: NextGEN Gallery] Featured Thumnail not saving Nextgen User last replied: 1 year ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Pagnation in New Version Question Started: 1 week ago Most recent reply: 5 days ago by photocrati.
  2. [Plugin: WP-PageNavi] Navi Previous Number Issue Started: 1 week ago Most recent reply: 1 week ago by Lester Chan.
  3. [Plugin: Relevanssi - A Better Search] Wp debug Error Started: 2 weeks ago Most recent reply: 2 weeks ago by Mikko Saari.
  4. [Plugin: WordPress SEO by Yoast] facebook meta data no longer works after 2.01 upgrade Started: 1 month ago No replies.
  5. [resolved] [Plugin: EWWW Image Optimizer] Google Page Speed Test Results Started: 2 months ago Most recent reply: 1 month ago by nosilver4u.
  6. [Plugin: Simple Social Icons] How to add rel=no follow links Started: 3 months ago Most recent reply: 2 months ago by Craig S. Kiessling.
  7. [resolved] [Plugin: EWWW Image Optimizer] WEBP NGINX QUESTION Started: 6 months ago Most recent reply: 5 months ago by nosilver4u.
  8. [resolved] [Plugin: EWWW Image Optimizer] Webp Question Started: 6 months ago Most recent reply: 5 months ago by nosilver4u.
  9. WP Bitly not working Started: 6 months ago No replies.
  10. WP Bitly stopped working Started: 6 months ago No replies.
  11. [Plugin: NextGEN Gallery] Nextgen Errors Started: 6 months ago Most recent reply: 6 months ago by photocrati.
  12. [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Facebook Opengraph Not Working on Homepage Started: 1 year ago No replies.
  13. [resolved] [Plugin: EWWW Image Optimizer] Bulk Optimize Not Working Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by nosilver4u.
  14. [Plugin: WordPress SEO by Yoast] SEO Yoast High Resource Usage Started: 1 year ago No replies.
  15. [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Issue in post slug name after latest update Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by jrf.
  16. [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Issue after latest Update Started: 1 year ago No replies.
  17. [resolved] [Plugin: EWWW Image Optimizer] Hosting provided does not support Jpegtran Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by nosilver4u.
  18. [Plugin: NextGEN Gallery] Featured Thumnail not saving Nextgen Started: 1 year ago No replies.