WordPress.org

Forums

User Profile

CameraTester

User Activity

Recent Replies

  1. Switching wordpress to a new server User last replied: 2 years ago. No replies since.
  2. [resolved] [Plugin: NextGEN Public Uploader] CAPTCHA Feature User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 1 year ago by duckonwater.
  3. High CPU Usage! PLEASE Help!! User last replied: 2 years ago. No replies since.
  4. My WordPress sites aren't listing in Google (This is a unique issue!) User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by zimmi88.
  5. Is there a way to keep theme settings when it's deactivated? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by esmi.
  6. WordPress installed in subfolder - getting 404 error! Please help!!!!! User last replied: 2 years ago. No replies since.
  7. [Plugin --- MarketPress Lite] Moved to new server, now products aren't there!! User last replied: 2 years ago. No replies since.
  8. [Plugin: WordPress eCommerce - MarketPress] Items in cart not updating User last replied: 3 years ago. No replies since.
  9. [Plugin - PhotoContest] Enter contest page not showing up correctly. How to fix? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  10. [Plugin - MarketPress Lite] Add to cart button colors too light. How do I fix? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  11. [Plugin - Support Ticket Center] Panel with settings isn't showing up. User last replied: 3 years ago. No replies since.
  12. WordPress Photo Contest app not loading correctly User last replied: 3 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: NextGEN Public Uploader] CAPTCHA Feature Started: 2 years ago Most recent reply: 1 year ago by duckonwater.
  2. Switching wordpress to a new server Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by CameraTester.
  3. High CPU Usage! PLEASE Help!! Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by CameraTester.
  4. My WordPress sites aren't listing in Google (This is a unique issue!) Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by zimmi88.
  5. Is there a way to keep theme settings when it's deactivated? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by esmi.
  6. WordPress installed in subfolder - getting 404 error! Please help!!!!! Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by CameraTester.
  7. [Plugin --- MarketPress Lite] Moved to new server, now products aren't there!! Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by CameraTester.
  8. [Plugin: WordPress eCommerce - MarketPress] Items in cart not updating Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by CameraTester.
  9. [Plugin - PhotoContest] Enter contest page not showing up correctly. How to fix? Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by CameraTester.
  10. [Plugin - MarketPress Lite] Add to cart button colors too light. How do I fix? Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by CameraTester.
  11. [Plugin - Support Ticket Center] Panel with settings isn't showing up. Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by CameraTester.
  12. WordPress Photo Contest app not loading correctly Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by CameraTester.