WordPress.org

Forums

User Profile

Bueltge

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: Adminer] error in "editing.php User last replied: 1 month ago. No replies since.
  2. [resolved] [Plugin: Adminer] Menu link not showing User last replied: 1 month ago. No replies since.
  3. [Plugin: Adminer] Data not visible for editing User last replied: 2 months ago. No replies since.
  4. [resolved] [Plugin: Adminer] Does not see 2nd database User last replied: 2 months ago. No replies since.
  5. [Plugin: Search and Replace] Seems to have problems with latest version of WP User last replied: 2 months ago. No replies since.
  6. [Plugin: Multisite Enhancements] How does it work in Multi-Network Multisites User last replied: 2 months ago. No replies since.
  7. [Plugin: Multisite Enhancements] Multisite Plugin -Breaks some blogs User last replied: 2 months ago. No replies since.
  8. [resolved] [Plugin: Search and Replace] Apostrophies Cause Issues User last replied: 2 months ago. No replies since.
  9. [resolved] [Plugin: Search and Replace] Any way to force it scan the ENTIRE database? User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 1 month ago by Marcelo Pedra.
  10. [resolved] [Plugin: Search and Replace] WordPress database error You have an error in your SQL syntax User last replied: 2 months ago. No replies since.
  11. [resolved] [Plugin: Search and Replace] Not Working User last replied: 2 months ago. No replies since.
  12. [resolved] [Plugin: Search and Replace] How to delete rather than replace User last replied: 2 months ago. No replies since.
  13. [resolved] [Plugin: Search and Replace] Not working at all User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 1 month ago by jadeburn.
  14. [resolved] [Plugin: Multilingual Press] How to go on after installation User last replied: 2 months ago. No replies since.
  15. [Plugin: Archive] Missing settings panel User last replied: 2 months ago. No replies since.
  16. [resolved] [Plugin: Adminimize] issue with plugin gwolle-gb User last replied: 2 months ago. No replies since.
  17. [resolved] [Plugin: Multilingual Press] Unable to activate plugin on a multisite network User last replied: 2 months ago. No replies since.
  18. [Plugin: Adminimize] Not showing new plugins under Menu Option User last replied: 2 months ago. No replies since.
  19. [resolved] [Plugin: Adminimize] Advice in footer disappears User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by melamers.
  20. [Plugin: Adminimize] Cant hide the Event tab from admin bar. User last replied: 2 months ago. No replies since.
  21. [Plugin: Adminimize] HELP!! plugin settings are hidden!! User last replied: 2 months ago. No replies since.
  22. [Plugin: Adminimize] MAIL POET plugin disappeared sidebar User last replied: 2 months ago. No replies since.
  23. [Plugin: Adminimize] Log Out is hidden from the admin bar !! User last replied: 2 months ago. No replies since.
  24. [Plugin: Adminer] Invalid CSRF token. Send the form again. User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 1 month ago by mhawksey.
  25. [resolved] [Plugin: Adminimize] Not allowing access to Users for specified role type User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by lisabeewd.
  26. [resolved] [Plugin: Inpsyde Multisite Feed] Is there any comment feed produced ? User last replied: 3 months ago. No replies since.
  27. [resolved] [Plugin: Adminimize] Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given line 901 User last replied: 3 months ago. No replies since.
  28. [resolved] [Plugin: Adminimize] Spanish translation User last replied: 3 months ago. No replies since.
  29. [resolved] [Plugin: Multilingual Press] Multisite Activated but plugin not showing under settings User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by mokagialla.
  30. [Plugin: Adminimize] Admin bar entry missing User last replied: 3 months ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.