WordPress.org

Forums

User Profile

breadncup

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: Youngwhan's Simple Latex] Error- Can't run latex program User last replied: 2 years ago. No replies since.
  2. [Plugin: PowerPress Podcasting plugin by Blubrry] podcast artwork is not working User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Angelo Mandato.
  3. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery - WordPress Gallery Plugin] how to reinitialize this plugin? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by photocrati.
  4. [Plugin: WPJaipho Mobile Gallery] How it works with NextGEN? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  5. [resolved] [Plugin: Youngwhan's Simple Latex] Is it broken? Annoying in Latex formula User last replied: 3 years ago. No replies since.
  6. [Plugin: Redirection] UTF-8 URL is supported? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  7. [resolved] [Plugin: Side Matter] Alignment User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by setzer.
  8. [Plugin: Social] error:14077458:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:reason(1112) User last replied: 4 years ago. No replies since.
  9. [Plugin: Youngwhan's Simple Latex] IMPORTANT NOTICE -- shared host url change for public mathte User last replied: 5 years ago. No replies since.
  10. [Plugin: Youngwhan's Simple Latex] not working :-( User last replied: 5 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Plugin: PowerPress Podcasting plugin by Blubrry] podcast artwork is not working Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Angelo Mandato.
  2. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery - WordPress Gallery Plugin] how to reinitialize this plugin? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by photocrati.
  3. [Plugin: WPJaipho Mobile Gallery] How it works with NextGEN? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by breadncup.
  4. [Plugin: Redirection] UTF-8 URL is supported? Started: 3 years ago No replies.
  5. [Plugin: Social] error:14077458:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:reason(1112) Started: 4 years ago No replies.