WordPress.org

Forums

User Profile

bmd91

User Activity

Recent Replies

  1. Plugin Activation Causes 500 Error User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by andrewmills.
  2. [resolved] Admin-ajax returns a 0 User last replied: 2 years ago. No replies since.
  3. AJAX returning 0 User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Josh (WP Edit).
  4. [resolved] Ajax Help User last replied: 2 years ago. No replies since.
  5. Admin-ajax returns a 0 User last replied: 2 years ago. No replies since.
  6. [resolved] Ajax for Plugins User last replied: 2 years ago. No replies since.
  7. [resolved] Simple MySQL Query User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by vtxyzzy.
  8. Have two wordpress sites on one localhost User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by esmi.
  9. Force Password Change First Time Login User last replied: 2 years ago. No replies since.
  10. [resolved] No Network Setup under Tools Tab User last replied: 2 years ago. No replies since.
  11. After DB update all local links rewrite to live site User last replied: 2 years ago. No replies since.
  12. [resolved] No emails sending after new user registration User last replied: 2 years ago. No replies since.
  13. Localhost links incorrectly rewriting to live site User last replied: 2 years ago. No replies since.
  14. Blank white page after db update User last replied: 2 years ago. No replies since.
  15. Cross-Browser Troubleshooting User last replied: 3 years ago. No replies since.
  16. [closed] Cross-Browser Troubleshooting User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Jan Dembowski.

Threads Started

  1. Plugin Activation Causes 500 Error Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by andrewmills.
  2. [resolved] Admin-ajax returns a 0 Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by bmd91.
  3. AJAX returning 0 Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Josh (WP Edit).
  4. [resolved] Ajax Help Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by bmd91.
  5. Admin-ajax returns a 0 Started: 2 years ago No replies.
  6. [resolved] Ajax for Plugins Started: 2 years ago No replies.
  7. [resolved] Simple MySQL Query Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by vtxyzzy.
  8. Have two wordpress sites on one localhost Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by esmi.
  9. Force Password Change First Time Login Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by bmd91.
  10. [resolved] No Network Setup under Tools Tab Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by bmd91.
  11. After DB update all local links rewrite to live site Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by bmd91.
  12. [resolved] No emails sending after new user registration Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by bmd91.
  13. Localhost links incorrectly rewriting to live site Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by bmd91.
  14. Blank white page after db update Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by bmd91.
  15. [closed] Cross-Browser Troubleshooting Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Jan Dembowski.
  16. Cross-Browser Troubleshooting Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by bmd91.