WordPress.org

Forums

User Profile

bfree74

User Activity

Recent Replies

  1. Site Hacked - Need Help User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by Digico Paris.
  2. WordPress Site Hosting Issue User last replied: 9 months ago. No replies since.
  3. Do I need a new Database User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by halty.
  4. 500 internal error after migrating site to new server User last replied: 3 years ago. No replies since.
  5. [Plugin: All in One SEO Pack] Titles arent Working Right User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by biswajeet.
  6. Error in wp-load.php . . . Please help User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by thereviewers.
  7. Switching Domain Names But Keeping Content User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by samiotis.
  8. I just Moved my blog to a new domain, now cant login User last replied: 8 years ago. No replies since.
  9. [resolved] Error with my sidebar, please help User last replied: 8 years ago. No replies since.
  10. [resolved] Help with Optimal Title Plug In User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago by mjulson.
  11. Website isn't caching ,where do I find this code ... User last replied: 8 years ago. No replies since.
  12. Search Engines are having trouble spidering my pages, help please User last replied: 8 years ago. No replies since.
  13. Category-template.php problem after upgrade to 2.3 User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago by 10acne.
  14. Upgrade of WordPress gone horribly wrong User last replied: 8 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. Site Hacked - Need Help Started: 9 months ago Most recent reply: 9 months ago by Digico Paris.
  2. WordPress Site Hosting Issue Started: 9 months ago No replies.
  3. Do I need a new Database Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by halty.
  4. 500 internal error after migrating site to new server Started: 3 years ago No replies.
  5. [Plugin: All in One SEO Pack] Titles arent Working Right Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by biswajeet.
  6. Error in wp-load.php . . . Please help Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by thereviewers.
  7. I just Moved my blog to a new domain, now cant login Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by bfree74.
  8. [resolved] Error with my sidebar, please help Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by bfree74.
  9. [resolved] Help with Optimal Title Plug In Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by mjulson.
  10. Website isn't caching ,where do I find this code ... Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by bfree74.
  11. Search Engines are having trouble spidering my pages, help please Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by bfree74.
  12. Upgrade of WordPress gone horribly wrong Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by bfree74.