WordPress.org

Forums

The Support Forums are in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. Help is available via IRC during this time. More information.

User Profile

benjlawton

User Activity

Recent Replies

  1. All Images have suddenly broken on my website and won't show User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Andrew Nevins.
  2. How do I change my default image permissions to be 664 instead of 660 User last replied: 2 years ago. No replies since.
  3. How do I change my default image permissions to be 664 instead of 660 User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by leejosepho.
  4. [resolved] [closed] 3.7.1 uploading media will not work User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by WPyogi.
  5. [resolved] [closed] 3.7.1 Media Library not working properly User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Michael56J.
  6. [closed] Problem Uploading New Images to version 3.7.1 User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by WPyogi.

Threads Started

  1. All Images have suddenly broken on my website and won't show Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Andrew Nevins.
  2. How do I change my default image permissions to be 664 instead of 660 Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by leejosepho.
  3. [resolved] [closed] 3.7.1 uploading media will not work Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by WPyogi.
  4. How do I change my default image permissions to be 664 instead of 660 Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by benjlawton.
  5. [closed] Problem Uploading New Images to version 3.7.1 Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by WPyogi.