WordPress.org

Forums

User Profile

Axel13

User Activity

Recent Replies

  1. Moving to Multisite - Question User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Miroslav Glavic.
  2. [Plugin: BackWPup - WordPress Backup Plugin] Job “Job with ID 2” has started, but not responded for 10 seconds error User last replied: 1 year ago. No replies since.
  3. [Plugin: Font Awesome 4 Menus] Making Icons Bigger User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by briancosta.
  4. [resolved] [Plugin: WordPress Social Login] WSL no longer works since upgrade to 4.3 User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. [resolved] Unable to logout after upgrade to 4.3 User last replied: 1 year ago. No replies since.
  6. did not install the Genesis 2.1.3 update before updating to WordPress 4.3 User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by 4lesstress.
  7. How To Add Youtube Video To Plugin's Page User last replied: 1 year ago. No replies since.
  8. Site keeps crashing with 500 error code. User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Fe fanatic.
  9. Feed not working User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by gujinfo.
  10. New user registration not coming thru User last replied: 1 year ago. No replies since.
  11. Clicking on appearance or plugins "Page not found" User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by corysony.
  12. [resolved] Unable to log in after 4.3 update User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by jimlee.
  13. [resolved] Multisite Subdomain map to new domain User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by filmguy_157.
  14. [resolved] multi language multi site problem User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by WordPress geek.
  15. [resolved] Subfolder site problem User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by kaskarino.
  16. How to disable an active plugin from one site User last replied: 1 year ago. No replies since.
  17. network admin site User last replied: 1 year ago. No replies since.
  18. Sites are not displayed in Dashboard User last replied: 1 year ago. No replies since.
  19. network wide megamneu User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by amoest.
  20. [resolved] .htaccess file location for multisite configuration User last replied: 1 year ago. No replies since.
  21. [resolved] [Plugin: All In One WP Security & Firewall] Drawbacks on multisite User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by mbrsolution.
  22. [Plugin: Spam protection FireWall, AntiSpam by CleanTalk] Doesn't belong in the WP plugin directory User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by TechDaddyK.
  23. [Plugin: Shield Security] Simply the best User last replied: 1 year ago. No replies since.
  24. [resolved] [Plugin: Shield Security] warning about icwp_wpsf_spambot_comments_filter & icwp_wpsf_audit_trail User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Paul.
  25. [resolved] [Plugin: Shield Security] Few questions about Simple Firewall and multisite User last replied: 1 year ago. No replies since.
  26. [Plugin: Postman SMTP Mailer/Email Log] Does this work for a multisite? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by E....
  27. [resolved] [Plugin: Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Security Hardening] Pls move Sucuri settings to network admin User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by yorman.
  28. Fatal error on multi-site User last replied: 1 year ago. No replies since.
  29. Do I need a WordPress multisite for this project? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  30. How to move multiplle wp to another domain User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by nostradame37.

Threads Started

  1. [Plugin: Blog Copier] exec() has been disabled for security reasons Started: 4 years ago No replies.
  2. [Plugin: All-in-One Event Calendar] Fatal error: Ai1ec_Settings::get_instance() Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by ctoestreich.
  3. [resolved] 404 error on subdomains Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by Axel13.
  4. [resolved] Plugin Security Check on W3 Total Cache Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by andreasnrb.
  5. Security Check on Ultimate Security Checker Started: 5 years ago No replies.
  6. [Plugin: Multiple content blocks] Fatal error: Cannot redeclare init_multiplecontent() .... Started: 5 years ago No replies.
  7. [Plugin: Social Sharing Toolkit] advertisement appears Started: 5 years ago No replies.
  8. [resolved] [Plugin: Contact Form 7] an a-problem Started: 6 years ago No replies.