WordPress.org

Forums

User Profile

austyfrosty

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: Custom Login] Not working at all User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 1 week ago by AdeptPlus Media Company.
  2. [resolved] [Plugin: Custom Login] UPDATE --> PHP Errors --> Dashboard Errors... User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Robswaimea.
  3. [resolved] [Plugin: Custom Login] ERROR: Cookies are blocked or not supported by your browser User last replied: 4 months ago. No replies since.
  4. [Plugin: Featured Image Column] After Quick Edit styling is off User last replied: 4 months ago. No replies since.
  5. [resolved] [Plugin: Featured Image Column] Remove thumbs from PAGES User last replied: 4 months ago. No replies since.
  6. [resolved] wp-admin/options-general.php?page=custom-login takes 20 seconds to load User last replied: 4 months ago. No replies since.
  7. [resolved] [Plugin: Custom Login] Check box doesn’t display properly in Chrome when checked User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 3 months ago by SuperCougar.
  8. [resolved] [Plugin: Custom Login] 404 Errors "login.css" generated.. but Works Great ! User last replied: 4 months ago. No replies since.
  9. [resolved] [Plugin: Custom Login] "Session expired" after a few seconds User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by jkuzma.
  10. [Plugin: Custom Login] Broken User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by jtoc.
  11. [resolved] [Plugin: Custom Login] Can't login to admin when plugin activated. User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 3 months ago by harrisk.
  12. [resolved] [Plugin: Custom Login] Lost Password reset not working User last replied: 4 months ago. No replies since.
  13. [resolved] [Plugin: Custom Login] No user can login with version 3.0.5 installed User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Simon Barnett.
  14. [Plugin: Custom Login] Plugin was great until I updated it User last replied: 4 months ago. No replies since.
  15. [Plugin: Custom Login] I can't login to my website. User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by marcdorris.
  16. [resolved] [Plugin: Custom Login] Wordfence alerta User last replied: 4 months ago. No replies since.
  17. [resolved] [Plugin: Custom Login] Not working when using iThemes Security (hidden back end) User last replied: 4 months ago. No replies since.
  18. [resolved] [Plugin: Custom Login] malicious executable code detected User last replied: 4 months ago. No replies since.
  19. [resolved] [Plugin: Custom Login] The logo is not displayed User last replied: 4 months ago. No replies since.
  20. [resolved] [Plugin: Custom Login] 3.0.3 update issues User last replied: 4 months ago. No replies since.
  21. [resolved] [Plugin: Custom Login] v3.0.2 remove WP logo User last replied: 4 months ago. No replies since.
  22. [Plugin: Custom Login] Updates breaking things and impacted lost password recovery User last replied: 4 months ago. No replies since.
  23. [resolved] [Plugin: Custom Login] "Invalid argument supplied for foreach()" error line in WP Dashboard User last replied: 4 months ago. No replies since.
  24. [resolved] [Plugin: Custom Login] Lost your password? User last replied: 4 months ago. No replies since.
  25. [Plugin: Featured Image Column] css to make larger - I'm confused User last replied: 4 months ago. No replies since.
  26. [resolved] [Plugin: Custom Login] Not working no matter what! User last replied: 4 months ago. No replies since.
  27. [resolved] Form position in Custom Login User last replied: 4 months ago. No replies since.
  28. [Plugin: Redirection] Great plugin to manage 404s and redirect them User last replied: 4 months ago. No replies since.
  29. [resolved] [Plugin: Easy Digital Downloads - Software Specs] Shortcode called incorrect User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by isabel104.
  30. [resolved] [Plugin: Custom Login] Update! User last replied: 5 months ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: Easy Admin Color Schemes] Can't access UI Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Jick.
  2. [Plugin: Social] Multiple Twitter connections error Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by kibby.
  3. [resolved] [Plugin: Postie] Future Proofing you plugin Started: 3 years ago No replies.
  4. [resolved] [Plugin: Postie] Settings page broken Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by benchwarmer.
  5. [Plugin: Members List Plugin] Output adding additional markup Started: 4 years ago Most recent reply: 3 years ago by mpraetzel.
  6. [Plugin: Simple URLs] With front and alternative prefix Started: 4 years ago Most recent reply: 3 years ago by Austin Passy.
  7. [Plugin: TDO Mini Forms] Deprecated function Started: 4 years ago No replies.
  8. [Plugin: LeagueManager] A lot of deprecated function Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Austin Passy.
  9. [resolved] [Plugin: User Submitted Posts] Undefined index Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Austin Passy.
  10. [Plugin: Bulk Change Attachment Parent] Wrong Class Started: 4 years ago No replies.
  11. [resolved] [Plugin: User Submitted Posts] Syntax error Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Jeff Starr.
  12. [Plugin: Bug Library] Proper load of CSS Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Austin Passy.
  13. [Plugin: WP-Invoice - Web Invoice and Billing] Invoice Count Started: 4 years ago No replies.
  14. [resolved] [Plugin: Postie] Password input Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Austin Passy.
  15. [Plugin: Tweet Import] Custom Fields? Started: 4 years ago No replies.
  16. WordPress RSS import class to custom fields Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Austin Passy.
  17. Extracting EXIF and inserting into taxonomy Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Austin Passy.
  18. [Plugin: WP Super Cache] Delete cache at set time? Started: 5 years ago No replies.
  19. [Plugin: NextGEN Gallery] Widget Not Showing up Started: 6 years ago Most recent reply: 5 years ago by itssonnyhere.