WordPress.org

Forums

User Profile

animalien

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Connection Lost in New Post or Editing - Save Option Might Be the Issue User last replied: 1 month ago. No replies since.
  2. [Plugin: Social] Hangs new post page in Multisite User last replied: 2 months ago. No replies since.
  3. WP Multisite Backend issue User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  4. [resolved] Main site www vs none - Issue in Domain Mapping User last replied: 2 months ago. No replies since.
  5. [resolved] [Plugin: WP-PostViews] WP-Postviews brings 500 Error in WP 4.1 User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago by array064.
  6. [resolved] Main site 500 error, Child sites come up User last replied: 3 months ago. No replies since.
  7. Schedule/expire weekly post User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 6 months ago by fcvolunteer.
  8. [Plugin: Social] Add image for Twitter? User last replied: 11 months ago. No replies since.
  9. [Plugin: Image Watermark] 400 Bad Request on Images User last replied: 12 months ago. No replies since.
  10. [resolved] [Plugin: Duplicate Post] Conflicts with Social Plugin User last replied: 12 months ago. No replies since.
  11. [Plugin: Social] Conflicts with Duplicate Post User last replied: 12 months ago. No replies since.
  12. [resolved] [Plugin: JS & CSS Script Optimizer] spacker-cache User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 month ago by lbadmin.
  13. [resolved] [Plugin: SEO Ultimate] Updates Removed Code Inserter Data User last replied: 1 year ago. No replies since.
  14. [resolved] [Plugin: PDF & Print] Post error problem User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by bestwebsoft.
  15. [resolved] [Plugin: PDF & Print] SEO Additions User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by bestwebsoft.
  16. [resolved] [Plugin: Tynt Insight for WordPress] Errant User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 9 months ago by christopherross.
  17. [Plugin: Do More] Easy to use User last replied: 1 year ago. No replies since.
  18. [resolved] Multi-site wont access specific child wp-admin User last replied: 1 year ago. No replies since.
  19. [Plugin: Search and Replace] Not Working User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Frank.
  20. Dates on Plugins page to find the dead plugins User last replied: 1 year ago. No replies since.
  21. Multi-site problem after server move User last replied: 1 year ago. No replies since.
  22. Shortcode of the loop User last replied: 1 year ago. No replies since.
  23. [resolved] Main site RSS won't validate User last replied: 1 year ago. No replies since.
  24. [resolved] [Plugin: Simple Tags] No results from Yahoo! service. User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 6 months ago by Sharon Murphy.
  25. [resolved] [Plugin: Login Security Solution] Brute Force attack IP User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Daniel Convissor.
  26. [Plugin: Simple Login Lockdown] Admin settings broken User last replied: 1 year ago. No replies since.
  27. [Plugin: WordPress Importer] Does not import images & file attachements User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by SpenceDesign.
  28. [resolved] [Plugin: User Submitted Posts] CAPTCHA User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Jeff Starr.
  29. WordPress Multisite - New Post Screen Options revert back User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  30. [resolved] Multisite - when no www subdomain, redirect problems User last replied: 2 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] Connection Lost in New Post or Editing - Save Option Might Be the Issue Started: 1 month ago Most recent reply: 1 month ago by animalien.
  2. [resolved] [Plugin: JS & CSS Script Optimizer] spacker-cache Started: 1 year ago Most recent reply: 1 month ago by lbadmin.
  3. WP Multisite Backend issue Started: 2 months ago Most recent reply: 2 months ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  4. [Plugin: Social] Hangs new post page in Multisite Started: 2 months ago No replies.
  5. [resolved] [Plugin: WP-PostViews] WP-Postviews brings 500 Error in WP 4.1 Started: 3 months ago Most recent reply: 2 months ago by array064.
  6. [resolved] Main site www vs none - Issue in Domain Mapping Started: 2 months ago Most recent reply: 2 months ago by animalien.
  7. [resolved] Main site 500 error, Child sites come up Started: 3 months ago Most recent reply: 3 months ago by animalien.
  8. Schedule/expire weekly post Started: 10 months ago Most recent reply: 6 months ago by fcvolunteer.
  9. [resolved] [Plugin: Tynt Insight for WordPress] Errant Started: 1 year ago Most recent reply: 9 months ago by christopherross.
  10. [Plugin: Social] Add image for Twitter? Started: 11 months ago No replies.
  11. [Plugin: Image Watermark] 400 Bad Request on Images Started: 12 months ago No replies.
  12. [resolved] [Plugin: Duplicate Post] Conflicts with Social Plugin Started: 12 months ago Most recent reply: 12 months ago by animalien.
  13. [Plugin: Social] Conflicts with Duplicate Post Started: 12 months ago No replies.
  14. [resolved] [Plugin: SEO Ultimate] Updates Removed Code Inserter Data Started: 1 year ago No replies.
  15. [resolved] [Plugin: PDF & Print] Post error problem Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by bestwebsoft.
  16. [resolved] [Plugin: PDF & Print] SEO Additions Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by bestwebsoft.
  17. [Plugin: Do More] Easy to use Started: 1 year ago No replies.
  18. [resolved] Multi-site wont access specific child wp-admin Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by animalien.
  19. [resolved] [Plugin: Login Security Solution] Brute Force attack IP Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Daniel Convissor.
  20. Dates on Plugins page to find the dead plugins Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by animalien.
  21. Multi-site problem after server move Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by animalien.
  22. Shortcode of the loop Started: 1 year ago No replies.
  23. [resolved] Main site RSS won't validate Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by animalien.
  24. [resolved] [Plugin: User Submitted Posts] CAPTCHA Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Jeff Starr.
  25. [Plugin: Simple Login Lockdown] Admin settings broken Started: 1 year ago No replies.
  26. WordPress Multisite - New Post Screen Options revert back Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  27. [resolved] Multisite - when no www subdomain, redirect problems Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by animalien.
  28. [resolved] [Plugin: Quick Page/Post Redirect Plugin] Multisite problem with redirects Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by prophecy2040.
  29. Images Not Inserting into WYSIWYG editor Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Chip Bennett.
  30. [closed] Insert Image Not Working Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by esmi.