WordPress.org

Forums

User Profile

andrewcrook

User Activity

Recent Replies

  1. Plugin help? User last replied: 7 months ago. No replies since.
  2. Tabs Not Showing Content! User last replied: 7 months ago. No replies since.
  3. [resolved] How to change the text color of site title? User last replied: 7 months ago. No replies since.
  4. [resolved] Linking to Another Section on a Different Page User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by victore.
  5. Prevent hotlinking of images! User last replied: 7 months ago. No replies since.
  6. How do I change an A record (ip)? User last replied: 7 months ago. No replies since.
  7. Cancel WP (for now) User last replied: 7 months ago. No replies since.
  8. newbie question User last replied: 7 months ago. No replies since.
  9. [resolved] Cannot view post on home page. User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by Res1.
  10. Spam folder filling up User last replied: 9 months ago. No replies since.
  11. [resolved] Upload Header picture User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by Reksal.
  12. Difficulty with external link attribute User last replied: 9 months ago. No replies since.
  13. how to delete a post User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by catacaustic.
  14. Changing #main body color on different pages User last replied: 9 months ago. No replies since.
  15. need to RESET password through FTP - HELP :( User last replied: 9 months ago. No replies since.
  16. Menu drop-down list problem User last replied: 9 months ago. No replies since.
  17. Security For WordPress Sites User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by millerguide.
  18. Enlarged photos not centered User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Crisso0406.
  19. Image Editor Broken User last replied: 9 months ago. No replies since.
  20. [resolved] Image does not Centre align User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by stephanieos.
  21. help needed User last replied: 9 months ago. No replies since.
  22. [resolved] Image header displaying differently in Explorer vs. Chrome User last replied: 9 months ago. No replies since.
  23. [resolved] Reduce space between content area and footer 2014 User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by ejwickes.
  24. [resolved] [Theme: Story] Widgets show even if you have removed them User last replied: 9 months ago. No replies since.
  25. envira lightbox User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago by csosa.
  26. [resolved] Embedding videos other than Youtube/Vimeo... User last replied: 11 months ago. No replies since.
  27. Adding Menus and Widgets User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 7 months ago by karvy.
  28. Attempting to add Social Media Buttons User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago by Rajan V.
  29. [resolved] XML sitemap generator recommendation? User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 11 months ago by Henry Wright.
  30. My Home Button is missing please help User last replied: 11 months ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] [Theme: Editor] Poor child-theme support? Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by BabyFaceWeb.