WordPress.org

Forums

User Profile

amphibol

User Activity

Recent Replies

  1. wordpress gallery always shows the pictures twice User last replied: 4 months ago. No replies since.
  2. my wordpress and nextgen gallery User last replied: 10 months ago. No replies since.
  3. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Manually update via FTP does not work User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by SFrueh.
  4. [Plugin: NextGEN Gallery] extremely slow loading time (after last wordpress and Nextgen update)! User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by mkilian.
  5. [resolved] Very long loading time because of NextGen Gallery User last replied: 1 year ago. No replies since.
  6. [resolved] nggallery User last replied: 2 years ago. No replies since.
  7. [resolved] internet explorer doesn't show background image User last replied: 2 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. wordpress gallery always shows the pictures twice Started: 4 months ago No replies.
  2. my wordpress and nextgen gallery Started: 10 months ago No replies.
  3. [Plugin: NextGEN Gallery] extremely slow loading time (after last wordpress and Nextgen update)! Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by mkilian.
  4. [resolved] Very long loading time because of NextGen Gallery Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by amphibol.
  5. [resolved] nggallery Started: 2 years ago No replies.
  6. [resolved] internet explorer doesn't show background image Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by amphibol.