WordPress.org

Forums

User Profile

AlisonMooreSmith

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: WP-Table Reloaded] WP-Tables Reloaded - Table Not Showing UP User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by TobiasBg.
  2. WP-Tables Reloaded - Table Not Showing UP User last replied: 5 years ago. No replies since.
  3. Preview Button Not Working on Post Creation Page User last replied: 5 years ago. No replies since.
  4. [Plugin: Fast and Secure Contact Form] "None Found" showing up under form User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Mike Challis.
  5. "Powered by Fast and Secure Contact Form" User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Mike Challis.
  6. [Plugin: FormBuilder] JQuery error User last replied: 5 years ago. No replies since.
  7. datePicker function problem in FormBuilder? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  8. Bug? Link won't show $100? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by stvwlf.
  9. Post date incorrect: Year showing as 0000 User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Archiblog.
  10. Old Version User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by MichaelH.
  11. Upgrading WP error User last replied: 5 years ago. No replies since.
  12. Editing the look of the search... User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by whooami.
  13. Hi User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by rightcross.
  14. Admin area inaccessible ??? Help please User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by esmi.
  15. More White screen admin User last replied: 6 years ago. No replies since.
  16. [resolved] White screen of death in admin area fixed User last replied: 6 years ago. No replies since.
  17. FormBuilder doesn't send any email User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by TruthMedia.
  18. Theme with costomizable photo in header? User last replied: 6 years ago. No replies since.
  19. [resolved] Permalink change broke site! User last replied: 7 years ago. No replies since.
  20. [resolved] WP-Config-Sample file is empty User last replied: 7 years ago. No replies since.
  21. [resolved] Just broke my site. How do I back up the posts? User last replied: 7 years ago. No replies since.
  22. Post link gives error page User last replied: 7 years ago. No replies since.
  23. Validation error - where? User last replied: 7 years ago. No replies since.
  24. Safari, OmniWeb bug User last replied: 7 years ago. No replies since.
  25. Having lots of troubles with formatting User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 6 years ago by Anton994.
  26. [resolved] Setting a new homepage User last replied: 7 years ago. No replies since.
  27. Post Formatting Sucks! User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by nclester.

Threads Started

  1. datePicker function problem in FormBuilder? Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by AlisonMooreSmith.
  2. Bug? Link won't show $100? Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by stvwlf.
  3. Old Version Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by MichaelH.
  4. Upgrading WP error Started: 6 years ago Most recent reply: 5 years ago by AlisonMooreSmith.
  5. Admin area inaccessible ??? Help please Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by esmi.
  6. FormBuilder doesn't send any email Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by TruthMedia.
  7. Theme with costomizable photo in header? Started: 6 years ago No replies.
  8. [resolved] Permalink change broke site! Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by AlisonMooreSmith.
  9. [resolved] WP-Config-Sample file is empty Started: 7 years ago No replies.
  10. [resolved] Just broke my site. How do I back up the posts? Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by AlisonMooreSmith.
  11. Post link gives error page Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by AlisonMooreSmith.
  12. Validation error - where? Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by AlisonMooreSmith.
  13. Safari, OmniWeb bug Started: 7 years ago No replies.